Ciocolata Crazy Collection, scoasă de la vânzare de către REWE România

Ciocolata Crazy Collection cu lapte cu biscuiţi cu cacao, la 300g, a fost rechemată din cauza identificării unui corp străin în conținutul unei tablete.

Ciocolata Crazy CollectionS.C. REWE România S.R.L., a fost notificată în dată de 28.03.2016 de către un consumator, care a identificat un corp străin în produsul “Crazy Collection” Ciocolată cu lapte cu biscuiţi cu cacao, 300g, comercializat în magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount. Ciocolata Crazy Collection provine de la un producător polonez, fiind o marcă înregistrată a acestuia.

Credit Foto: shutterstock.com

Declaraţia REWE Romania:

„Cum S.C. REWE România S.R.L. este permanent preocupată de asigurarea calităţii produselor şi serviciilor oferite clienţilor, am activat imediat procedura noastră standard pentru asftfel de situaţii. Am retras în aceeaşi zi produsul respectiv de pe raft, din toate magazinele noastre, într-o cantitate de aproximativ 3.250 de bucăţi.

De asemenea, am notificat ANSVA – Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi Pentru Siguranţă Alimentelor – şi am declanşat o rechemare voluntară a produsului “Crazy Collection” Ciocolată cu lapte cu biscuiţi cu cacao 300g, termen de expirare 12.02.2017, comercializat în magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount.

Consumatorii care au cumpărat produsul Ciocolata Crazy Collection au fost rugaţi să nu îl consume şi să returneze acest produs având termenul de expirare menţionat, în oricare magazin Penny Market sau XXL Mega Discount, pentru a li se returna contravaloarea acestuia. Nu este obligatorie prezentarea bonului fiscal la returnarea produsului.”

Consumatorii care doresc mai multe informaţii sunt rugaţi să contacteze:

REWE ROMÂNIA S.R.L.,

Str. Buşteni, nr. 7, 077175, Ştefăneştii de Jos, Jud. Ilfov

Telefon: 0800 110 111, apel GRATUIT din toate reţelele de telefonie din România, disponibil de Luni până Sâmbătă, între orele 8.00 – 21.00.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

Context

În cursul zilei de azi, Autoritățile din România au transmis o notificare în Sistemul de alertă rapidă pentru alimente și furaje al Comisiei Europene (RASFF) cu privire la existența unor bucăți de plastic în bomboanele de ciocolată marca „Crazy Collection” provenite din Polonia.

Un caz similar s-a întâmplat la finalul lunii februarie, când compania Mars Inc a retras de la vânzare mai multe tipuri de batoane şi bomboane de ciocolată produse la o fabrică din Olanda, ca măsură preventivă după ce o bucată de plastic a fost identificată în unul dintre produse.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Ciocolata Crazy Collection, scoasă de la vânzare de către REWE România

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: