Coffee corners Costa Coffee în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom

La finalul anului trecut, Auchan Retail România și Costa Coffee au demarat un nou parteneriat care presupune implementarea, în următorii ani, de coffee corners Costa Coffee în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom, proiect care susține viziunea comună de a oferi o cafea excepțională consumatorilor, la nivel național.      

MyAuchan 

Printr-o singură oprire la MyAuchan, clienții vor putea savura, în faimoasele pahare Costa Coffee roșii, de tip take-away, 8 sortimente diferite de cafea Costa obținute din cele mai bune boabe de cafea, provenite din surse certificate Rainforest Alliance.

Primul coffee corner în parteneriat cu Auchan Retail România a fost lansat anul trecut în București, în stația Petrom de pe strada Brașov, urmând ca alte zeci de spații să fie implementate pe parcusul anului 2021, odată cu remodelarea Stațiilor Petrom și integrarea magazinelor MyAuchan.

Astfel, Costa Coffee își extinde prezența în piața de cafea din România, răspunzând nevoii consumatorilor de a se bucura de cafea de calitate și „on the go”, într-un format de proximitate MyAuchan, nou și modern. Cornerele sunt create pentru a oferi un moment de relaxare binemeritat, alături de o cafea excepțională, dar și băuturi răcoritoare sau gustări, în funcție de format, totul la cel mai bun raport calitate-preț.

”Ne bucurăm să lansăm un proiect atât de amplu în România. Prin parteneriatul cu Auchan România ne dorim să aducem Costa Coffee cât mai aproape de consumatorii noștri, într-un mod accesibil și fără compromisuri, alături de un partener de încredere. Conceptul de coffee corner completează oferta noastră de cafea disponibilă atât în magazine, pentru consumul acasă, dar și în localurile partenere HoReCa, preparată de specialiști barista. Astfel, Costa va fi sursa de energie perfectă pentru drum, oriunde în țară.”, declară Cristina Funieru, Coffee Business Development Manager Coca-Cola HBC România.

„Magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom răspund cel mai bine nevoilor clienților aflați în mișcare, iar parteneriatul cu Costa Coffee reprezintă o completare firească a misiunii noastre de a oferi un comerț modern, o experiență deosebită de cumpărare și produse de calitate. Avem deja peste 20 de coffee corners operaționale în magazine, iar feedback-ul clienților ne încurajează să continuăm dezvoltarea acestui proiect și instalarea cornerelor în cât mai multe locații, la nivel național.”, a declarat Vasile Urzică, Responsabil Operațional MyAuchan Petrom.

Calitatea fără compromis definește istoria Costa

Istoria Costa Coffee a început acum 50 de ani în Londra, iar accentul pus pe calitate rămâne şi astăzi un aspect esenţial pentru Costa, inspirat din dorinţa celor doi fraţi italieni fondatori – Sergio şi Bruno Costa – de a face din cafeaua delicioasă o parte a vieţii de zi cu zi. Aceştia au experimentat nu mai puţin de 112 arome înainte să o găsească pe cea perfectă, cunoscută astăzi drept Costa Coffee Signature Blend. Pentru Costa Coffee, mai puţin de 5% din totalul boabelor de cafea din lume îndeplinesc criteriile de calitate, 100% dintre boabele selectate Costa Coffee provenind din surse certificate Rainforest Alliance.  România este una dintre primele pieţe din grupul             Coca-Cola HBC care a lansat Costa Coffee în 2020, urmând ca în următorii trei ani să se extindă în toate cele 28 de pieţe ale grupului.

Auchan Retail România  

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 37 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 28 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.

Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă clienților peste 25.000 de produse. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *