Diamant

Carrefour a anunțat rezultatele campaniei de donații pentru victimele incendiului #Colectiv

Carrefour România a anunțat ieri rezultatele campaniei de donații pentru susținerea victimelor incendiului #Colectiv, campanie lansată anul trecut în toate hipermarketurile din țară, alături de marele violonist, André Rieu. Din decembrie 2015 și până în prezent au fost vândute peste 19.000 de unitați ale DVD-ului „Live în București” al artistului André Rieu.

#ColectivSumele strânse de pe urma vânzărilor DVD-ului „Live în București” al artistului André Rieu  au fost oferite victimelor #Colectiv în cadrul unei Gale Caritabile, special organizată pentru a  transmite un mesaj de încurajare și susținere pentru toți cei afectați în urma tragediei.

De asemenea, sub îndemnul „Vezi, asculți, ajuți”, Carrefour România relansează DVD-ul, disponibil în perioada Sărbătorilor Pascale, în hipermarketurile sale din toată țară, tocmai pentru a continua campania de donații pentru victimelor incendiului din #Colectiv.

Pe de altă parte, Carrefour a reacționat încă din momentul producerii tragicului eveniment, donând anul trecut aproximativ 65.000 de euro pentru susținerea victimelor incendiului #Colectiv prin intermediul Fundației Mereu Aproape.

Astfel, Carrefour și André Rieu, supranumit “Regele Valsului”, au luat decizia de a continua campania de donații, cu scopul de a contribui la sporirea conștientizării consecințelor unui astfel de incident în rândul publicului larg, dar și a tuturor părților implicate. Disponibil începând cu 8 aprilie 2016, DVD-ul a fost, inițial, lansat anul trecut, în același scop de solidaritate cu victimele incendiului din #Colectiv și capitalizând pe marginea succesului fantastic repurtat de André Rieu la București în cele 7 concerte pe care le-a susținut în 2015, în acompaniamentul orchestrei sale și sub privirile încântate a peste 85.000 de spectatori din Piața Constituției.

DVD-ul lui André Rieu “Live in București” este disponibil exclusiv în hipermarketurile Carrefour și poate fi achiziționat la prețul de 49,90 lei.

Regele Valsului, André Rieu, alături de Orchestra Johann Strauss, va reveni în România pentru un concert extraordinar, ce va avea loc sâmbătă, 11 iunie 2016, în Piața Constituției, începând cu orele 20:30.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,995 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour a anunțat rezultatele campaniei de donații pentru victimele incendiului #Colectiv
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: