Cele 2 hipermarketuri cora din Constanța aniversează 4 și, respectiv, 6 ani de la deschidere

Cele 2 hipermarketuri cora din Constanţa, cora Brătianu și cora City Park, aniversează 4 şi, respectiv, 6 ani de la deschidere.

coraÎn perioada 25 – 28 iulie 2017, clienții sunt așteptați la cele 2 hipermarketuri cu numeroase promoții.

„Cu fiecare an care trece, credem că suntem tot mai buni pentru că învățăm din experiența relaționării cu publicul constănțean. Încercăm să înțelegem mai bine ce îi place, ce îl nemulțumește și ce dorește să facem mai bine. Suntem foarte fericiți să avem la Constanța o prezență întărită, prin existența celor două hipermarketuri cora, dar si a platformei online, cora.ro. Echipele noastre funcționează bine și sunt  orientate către nevoile consumatorilor pentru că ne dorim să avem soluții de calitate pentru toți”, a spus Thierry Destailleur, Director General cora Romania.

De asemenea, constănțenii pot comanda și online, pe site-ul www.cora.ro, iar pentru doar 15 lei produsele sunt livrate direct la adresa cerută în Constanța și localitățile Cumpăna, Lumina, Mamaia, Murfatlar, Năvodari, Mamaia-Sat, Ovidiu, Valu lui Traian, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol.

Oferta hipermarketului virtual este comparabilă, prin diversitate, cu cea a magazinelor tradiționale, clienții putând alege din peste 30 000 de produse din toate categoriile, de la alimentar și băuturi la igienă sau casă și grădină, îngrijirea copilului, modă și animale de companie.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piaţa românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în Bucureşti şi în marile oraşe. În 2013, a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanţ comercial cu livrare tip drive din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *