Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu va fi disponibil și la Bacău

Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu va fi disponibil şi la Bacău şi în zonele limitrofe, începând cu 3 iulie 2017, astfel că băcăuanii care au mai puţin timp pentru cumpărături pot primi de-acum produsele favorite la ei acasă.

coraMagazinul online cora poate fi o opţiune şi pentru localnicii plecaţi din ţară care doresc să îşi ajute familia rămasă acasă. Pe lângă Bucureşti, serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu a fost implementat până acum la Constanţa, Cluj şi Bacău.

Credit Foto: shutterstock.com

Astăzi, prin deschiderea cora.ro la Bacău, cora face un nou pas pentru consolidarea shopping-ului online. Spuneam că ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment, care are un mare potenţial şi în România. Bacău este un oraş important pentru grupul nostru, suntem aici din 2012 şi credem că ne-am integrat frumos în comunitatea locală. Mă bucur că suntem în grafic, nu ne oprim aici şi ne dorim să activăm, in timp, acest serviciu în toate cele 11 magazine cora din ţară”, a spus Thierry Destailleur, directorul general al cora România.

Comanda este livrată la domiciliu în schimbul sumei de 15 lei. Serviciul acoperă municipiul Bacău, precum şi localităţile Nicolae Bălcescu, Lilieci, Hemeiuş, Mărgineni, Sărata, Măgura, Luizi Călugăra, Letea Veche, Săuceşti, Bogdan Vodă.

Deschiderea magazinului online cu livrare la domiciliu este o veste bună pentru băcăuani, cărora le suntem recunoscători pentru obiceiul de a-şi face cumpărăturile la noi. Sigur că îi vom întâmpina în continuare cu plăcere în magazin, iar pentru cei care au mai puţin timp există de-acum noul serviciu, care completează oferta noastră. Mă gândesc şi la băcăuanii care sunt plecaţi temporar din ţară, unii au acasă părinţi în vârstă. Există acum posibilitatea să comande din Italia, din Spania sau de oriunde s-ar afla, produse cora, pe care noi le livrăm apoi familiei, acasă. Sunt sigur că, în curând, cora.ro va fi o soluţie pentru mulţi dintre clienţii noştri”, a spus Cătălin Ismană, directorul cora Bacău.

Pe site-ul cora.ro sunt listate peste 30.000 de produse, de  la fructe şi legume proaspete, produse din carne, peşte, lactate, dulciuri, băuturi, la produse cosmetice, pentru casă şi familie, pentru îngrijirea copiilor şi pet shop.

Aş vrea ca băcăuanii să ştie că avem o echipă de angajaţi dedicaţi serviciului online, care aleg cu grijă produsele comandate. Ne dorim să avem clienţi mulţumiţi, indiferent dacă aceştia vin la cumpărături în magazin sau aleg opţiunea mai modernă a shopping-ului online”, a mai spus Cătălin Ismană.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *