Cora organizează Crosul Universității București cora Lujerului Challange pe 19 mai

Sâmbătă, 19 mai, de la ora 10:00, are loc Crosul Universității București cora Lujerului Challange, ajuns anul acesta la cea de-a 26-a ediție. Revista Retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

coraCrosul este organizat în parteneriat, de către cora Lujerului, Universitatea București, agenția Erka Synergy Communication și Consiliul General al Primăriei București. Competiția are o componență educațională, încurajând mișcarea și activitățile recreative, dar și umanitară. Toți participanții pot dona, la fața locului, o sumă pentru Asociatția M.A.M.E. care desfășoara numeroase campanii și evenimente, pentru ajutorarea copiilor bolnavi de afecțiuni oncologice, precum și a părinților acestora.

Evenimentul promovează o viată sănătoasă, prin practicarea sportului și a miscării, în rândul tinerilor, dar și al altor categorii de varstă. Categoriile la care se pot înscrie participanții sunt: copii cu vârste cuprinse între 6-11 ani, adolescenți cu vârste cuprinse între 12-18 ani, studenți ai Universității București și studenți Erasmus, seniori, cu vârste cuprinse între 19-41 de ani, angajați ai Universității București și cora Lujerului, veterani cu vârste de 42 și peste 42 de ani. Sunt așteptate pentru înscrieri aproximativ 3000 de persoane.

Înscrierea este gratuită pentru toți participanții și se poate face online, accesând formularul electronic de înscriere de pe website-ul Departamentului de Educație Fizică și Sport, până vineri 18 mai, ora 24.00, la sediul Cora Lujerului (Biroul Relații Clienți), în datele de 17 și 18 mai, în intervalul 10:00 – 22:00 precum și în ziua crosului, sâmbătă, 19 mai, în intervalul 07.30-09.00 pe terenurile de sport din incintă Facultății de Drept. După închiderea înscrierilor, va așteptăm la încălzirea dinainte de cros care va avea loc în față Facultății de Drept și va fi susținută de instructorul de fitness Adrian Bazavan.

Traseul are 3,80 km, iar startul se va da din Piață Operei. Participanții vor alerga pe ruta Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu, iar sosirea va fi amenajată în parcarea Hipermarketului cora Lujerului. După cros, sunteți așteptați la o sesiune de stretching oferită de instructorii de la WorldClass.

Premiile vor fi substanțiale, iar festivitatea de premiere a finaliștilor se va ține în parcarea magazinului cora Lujerului, în intervalul 12.00-13.00. De asemenea, că în fiecare an, evenimentul se va termină cu o tombolă cu premii, ceea ce înseamnă mai multe șanse de câștig.

Sponsorii acestui cros sunt: Asociația Municipală Sportul pentru Toți, Avon, Asociația Română de Padbol, CEDES Cercetare-Dezvoltare, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Divertiland, Fitbit, Generali, Hama, Oriflame, JSP, Primăria Sectorului 5, Primăria Sectorului 6, WorldClass.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,988 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Cora organizează Crosul Universității București cora Lujerului Challange pe 19 mai

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: