cora România deschide stații de încărcare a vehiculelor electrice în toate hipermarketurile sale

cora România a lansat astăzi o rețea de stații de încărcare pentru mașini electrice, proiect derulat în parteneriat cu EVConnect care îi încurajează pe români să folosească vehicule electrice sau hibrid, nepoluante.

coraDemararea proiectului coincide cu lansarea, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, a Programului de dezvoltare a infrastructurii de încărcare a autovehiculelor electrice și hibrid, în conformitate cu reglementările UE.

Prima stație funcționează, începând de astăzi, 24 iunie 2016, în parcarea magazinului cora Lujerului, din București. Pe 28 iunie 2016 va fi deschisă a doua stație de încărcare, la magazinul cora Brătianu, din Constanța, astfel că drumul până la mare nu va mai fi o problemă pentru posesorii de mașini electrice.  În final, toate cele 11 hipermarketuri ale rețelei cora România vor oferi clienților și această facilitate, grija pentru mediul înconjurător fiind o prioritate a companiei.

Încărcarea mașinilor electrice sau hibrid este un serviciu gratuit, oferit de către retailer. La cora Lujerului pot fi încărcate simultan două vehicule, într-un spațiu special amenajat. Încărcarea durează în medie o oră, iar stația deservește toate tipurile de vehicule electrice și hibride plug-in.

„cora România își gândește permanent acțiunile în rezonanță cu nevoile comunităților din care fac parte hipermarketurile sale. Una din acțiunile noastre principale se referă la proiecte verzi denumite cora Verde care au ca scop oferirea de soluții verzi zonelor în care operăm. Prin urmare, am decis să începem instalarea în toate hipermarketurilor  noastre de stații de încărcare mașini electrice pentru a încuraja comunitățile pe care le deservim să înceapă să folosească un transport sustenabil. Primele stații sunt instalate în cora Lujerului și cora Bratianu in Constanța și oferă infrastructura necesară unui transport electric din ce în ce mai necesar. Mai mult, prin această acțiune dorim să îmbrățișăm viitorul și să creăm un prezent modern si durabil”, a declarat Emanuel Pârvulescu, responsabil Mediu la cora România.

„Am făcut echipă cu cora România pentru un scop nobil, acela de a oferi românilor alternativa energiei electrice și de a contribui împreună la un viitor sustenabil. EV Connect este prima companie din România care a început să construiască stații de încărcare pentru vehicule electrice și continuăm cu încredere în această direcție pentru că suntem convinși că acesta este viitorul”, a declarat Dragoș Ciobanu, CEO EV Connect.

„Faptul că lansăm astăzi oficial aceste două stații de încărcare ilustrează eforturile noastre de a oferi produse și servicii clienților noștri din toată gama, chiar dacă de nişă, cu atât mai mult dacă sunt moderne și nepoluante. cora este un promotor al inovației în beneficiul consumatorilor și ne bucurăm să facem astăzi acest pas important spre un viitor mai bun pentru toată lumea”, a spus Claudia Badea, directorul hipermarketului cora Lujerului.

Retailerul face parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe.

Preocupată de inovație și dedicată clienților săi, cora România a lansat și livrarea la domiciliu, iar astăzi magazinul cora.ro este o replică virtuală a celui clasic, oferind consumatorilor posibilitatea să cumpere produsele preferate nu doar de pe computer, ci și de pe telefonul mobil sau tabletă.

Stațiile de încărcare EVconnect sunt singurele recunoscute pentru Eco-design cu standardul UNE-EN ISO 14.006:2011. În plus, dispun de certificare UNE-EN ISO 9001:2008, UNE-EN ISO 14001:2004 și OHSAS 18.001:2007, toate acestea recunoscute de către societatea Tüv Rheinland.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » cora România deschide stații de încărcare a vehiculelor electrice în toate hipermarketurile sale
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: