cora România îndeamnă cumpărătorii români la efectuarea de cumparaturi responsabile pentru un consum rațional

Ca urmare a creșterii intense a numărului de clienți în cursul zilei de ieri, 11 martie 2020, în hipermarketurile cora, compania cora România a emis un comunicat oficial prin care dorește să reasigure cumpărătorii români de existența unor stocuri suficiente de alimente și produse non-alimentare.

cora România

Pentru ca experiența de cumpărare în hipermarketurile cora România să se petreacă în condiții optime, cora România precizează:

– doar efectuarea de cumpărături responsabile pentru un consum raţional, în funcție de nevoi și nu de panică, va împiedica formarea unei aglomerații inutile, care nu este benefică în actual context, în care grija noastră principală este de a ne proteja unii pe ceilalți și de a asigura distanța socială necesară.
– cora România dispune de stocurile necesare pentru a reumple rafturile golite. Cu cât traficul de persoane va fi unul rezonabil, cu atât rafturile vor fi mai bine aprovizionate.
– hipermarketurile cora au implementat toate măsurile de protecție și prevenție împotriva contaminării cu COVID-19, însă aceste măsuri trebuie susținute de un comportament social cumpătat din partea consumatorilor. Pentru aceasta, îndemnăm clienții noștri la calm și la a fi cumpătați în achizițiile efectuate, care să reflecte doar nevoile de familie actuale , făra a face stocuri suplimentare.

cora România a luat peste tot în țară măsurile necesare pentru protejarea propriilor angajați și a clienților săi:

– au fost intensificate acțiunile de dezinfecție la casele de marcat și pe suprafețele din magazin;
– au fost intensificate acțiunile de dezinfectare a cărucioarelor și a coșurilor de cumpărături;
– au fost instalate recipiente cu dezinfectant pentru clienți atât la intrarea în magazine, precum și în alte puncte cu trafic intens;
– am comunicat clienților necesitatea distanței fizice de 1,5 m în interiorul magazinului;
– am comunicat toate mesajele de prevenție care ne-au fost transmise de către autorități, susținând astfel efortul de informare corectă a publicului;
– am lansat și desfășurăm o amplă campanie de informare a consumatorilor si angajatilor în legătură cu măsurile de prevenție și de conduită în cazul apariției unor cazuri cu simptomatologii specifice;
– facem eforturi continue pentru mărirea stocurilor de substanțe dezinfectante atât pentru comercializare, cât și pentru uzul personalului cora și al clienților;
– organizarea activității cora.ro de livrare în sistem drive sau la domiciliu pentru a onora în mod eficient toate comenzile; cu toate acestea, și pe acest tip de serviciu ne confruntăm cu un număr neobișnuit de mare de comenzi, de aceea facem apel la calm și vă asigurăm că întreaga echipă face tot posibilul pentru a onora comenzile
– sistarea, pe o perioadă nedeterminată, a evenimentelor de teatralizare comercială pregătite pentru clienți în hipermarketurile cora.

Alte precizări:

Cora România mai precizează că evaluează zilnic măsurile luate și este în contact cu autoritățile, astfel încât să se asigure desfășurarea activității comerciale în cele mai bune condiții.

În plus, hipermarketurile cora își desfășoară activitatea în spații ample, pentru confortul consumatorilor.

cora România

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil în București, Constanța, Cluj, Bacău si Ploieşti, oferind consumatorilor posibilitatea să comande produsele preferate online.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

 

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *