cora România: „Nu raționalizăm, luăm măsuri pentru a asigura accesul tuturor la cele mai căutate produse”

În legătură cu știrile apărute recent, cora România anunță că a luat decizia de a suspenda, temporar, comunicarea promoțiilor pe pagina de Facebook a cora, din respect pentru clienți, având în vedere situația delicată și provocările cu care toți ne confruntăm în această perioadă din cauza amenințării COVID-19.

cora

Activitatea promoțională se derulează în continuare și toate informațiile pe acest subiect sunt comunicate pe site în secțiunea https://www.cora.ro/cataloage, precum și în hipermarketuri. Planificarea promoțiilor pentru clienți și angajamentele cu furnizorii care se subscriu acestui proces se derulează cu mult timp înainte, ca atare sunt valabile și continuă.

În paralel, cora România lucrează zilele acestea la promoțiile pentru sărbătorile de Paște.

În privința măsurilor de igienă și prevenție, au fost achiziționate măști, mănuși, dezinfectante și au fost intensificate igienizarea magazinelor, conform reglementărilor si recomandărilor Autorităților. Sunt curățate în mod constant, cu o frecvență mult mai mare decât în mod obișnuit cărucioarele, coșurile, suprafețele magazinelor și zona caselor de marcat.

Angajații cora România sunt permanent preocupați să asigure un mediu sigur de lucru pentru angajați și de cumpărături pentru clienți.

Prin urmare, a instalat, din 17 martie 2020, paravane de plexiglass în zona caselor de marcat, pentru o mai bună protecție a casierelor, care sunt expuse contactului prelungit cu publicului. Casierele au, de asemenea, setul propriu de dezinfectant, în timp ce clienții au la dispoziție mai multe puncte de dezinfectare în magazin. De asemenea, în magazine sunt disponibile mănuși de unică folosință, atât pentru clienți, cât și pentru angajați.

Retailerul îi roagă pe clienți să apeleze la personalul nostru atunci când au nelămuriri legate de aceste măsuri de prevenție.

cora România declară că nu s-a luat măsura raționalizării produselor. Punctual, în unele magazine a instituit o limită rezonabilă, chiar generoasă, pentru unele produse, măsură luată doar pentru a descuraja specula și pentru a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulți clienți. Solidaritatea și cumpătarea sunt esențiale în aceste zile, iar clienții trebuie să cumpere chibzuit, cu gândul că retailerul face eforturi neîncetate pentru a asigura continuitatea aprovizionării magazinelor cora din toată țara.

Retailerul face de asemenea apel la familii, ca urmare a recomandărilor Autorităților, să trimită un singur membru la cumpărături, pentru a evita aglomerarea, iar în magazin să respecte indicațiile privind păstrarea distanței de cel puțin 1,5 metri astfel încât să reducă riscul îmbolnăvirii.

cora România asigură că sunt în permanentă legătură cu autoritățile, urmărește evoluția situației și actualizează corespunzător măsurile care necesită a fi luate, pentru siguranța tuturor și pentru a asigura un mediu de cumpărături sigur și eficient.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » cora România: „Nu raționalizăm, luăm măsuri pentru a asigura accesul tuturor la cele mai căutate produse”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: