Cora extinde și la Cluj serviciile de cumpărături online cu livrare la domiciliu

Începând cu 30 mai 2017, serviciul de cumpărături online cora.ro este disponibil clujenilor care vor putea comanda acasă produsele de care au nevoie, printr-un simplu click.

coraMagazinul virtual cora.ro se bucură de succes. Am lansat acest serviciu la București și îl extindem, așa cum am promis, în toată rețeaua. Astăzi este rândul clujenilor să experimenteze comerțul online. Ne așteptăm în continuare clienții în magazin, însă ne-am dorit să venim în întâmpinarea lor în acele momente în care au nevoie de mai mult timp. Astfel, noi putem să pregătim  comanda și să o livrăm acolo unde au nevoie.

Clienții noștri ne pot transmite o comandă de acasă, de la birou sau din drumurile lor prin oraș. Clujul este foarte important pentru noi, cu oameni întreprinzători. Orașul se dezvoltă rapid, era firesc să lansăm cora.ro și aici. Mă bucur, în plus, că pornim acest nou serviciu la 10 ani de cand am deschis hipermarketul nostru la Cluj-Napoca”, a spus Thierry Destailleur, director general  cora România.

Clujenii au la dispoziție o gamă largă de produse, pe site fiind listate zeci de mii de articole. Angajații cora.ro selectează cu grijă toate produsele, mai ales atunci când este vorba despre cele  proaspete.

Comanda la domiciliu este livrată în schimbul sumei de 15 lei. Livrarea se face în Cluj și în localitățile Borhanci, Făget, Sânnicoară, Apahida, Luna de Sus, Florești, Tăuți, Gilău, Baciu, Dezmir, Chinteni, Feleacu.

Site-ul cora.ro este structurat intuitiv, organizat în funcție de universurile de consum ale clienților noștri: alimente, băuturi, casă și familie, bebe și copii, pet shop.

La fel cum în magazin cora se străduiește permanent să ofere răspunsuri la întrebările și nevoile clienților, la fel și în mediul online experiența acestora este extrem de importantă. Astfel, încă de la prima interacțiune a clientului cu platforma cora.ro, aceasta îi poate face recomandări în funcție de produsele căutate. În acest mod, clientul este ajutat în procesul de selecție și achiziție pentru a putea salva cât mai mult timp și pentru a avea o experiență plăcută de shopping.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, retailerul a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *