ZaharulOradea

Coresi Shopping Resort susține viața culturală a Brașovului

Immochan România, dezvoltatorul proiectului Coresi Shopping Resort, o destinație unică de divertisment și de petrecere a timpului liber, de mișcare și de cumpărături, a inițiat un amplu proces de susținere a vieții culturale și a tradițiilor Brașovului.

Fatada-Coresi

După implicarea într-o serie de evenimente anterioare, Festivalul Romanian Music Awards, Stand-up Fest și Dracula Film Festival, Coresi Shopping Resort susține și Festivalul de Dramaturgie Contemporană din Brașov, aflat în acest an la cea de-a XXV-a ediție.

Coresi aduce în România conceptul unic de Shopping Resort, o noțiune care desemnează destinația în care vizitatorii au parte de experiențe memorabile printr-un mix unic de divertisment, petrecere a timpului liber, mișcare și cumpărături. Cum Brașovul și-a construit identitatea tocmai prin îmbinarea acestor ingrediente unice, la care liantul este tradiția și istoria orașului, vom aduce mereu Coresi în inima celor mai importante manifestări culturale și de petrecere a timpului liber din Brașov”,  a declarat Raluca Crișan, Director de Marketing Immochan România.

Luni, 24 noiembrie, în deschiderea Festivalului, în intervalul 18:20 – 19:00, spectatorii se vor avea parte de un moment artistic muzical de saxofon și clape. Marţi, 25 noiembrie, între orele 18:20 – 19:00,  spectatorii vor asista la un recital muzical de flaut și clape. În cea de-a treia zi, miercuri, 26 noiembrie, în intervalul 18:20 – 19:00, iubitorii de cultură brașoveni vor asista la un recital de chitară, în vreme ce joi, 27 noiembrie, la un recital inedit de saxofon și clape desfășurat în intervalul 19:20 – 20:00.

În ultimele 3 zile ale festivalului, spectatorii vor avea parte de câte un recital de chitară, vineri, 28 noiembrie, în intervalul 19:20 – 20:00 și de flaut și clape, sâmbătă, 29 noiembrie, în intervalul 19:20 – 20:00. În seara de duminică, dedicată Galei, în intervalul 18:20 – 19:00, spectatorii vor putea urmări un recital de harpă.

Festivalul de Dramaturgie Contemporană se deschide oficial astăzi, 24 noiembrie, fiind un eveniment cu tradiție în Brașov și o inițiativă a Teatrului Sică Alexandrescu. Festivalul este o manifestare importantă pentru brașoveni fiind singurul cu specific din România dedicat în exclusivitate dramaturgiei comtemporane. În cadrul festivalului, au loc numeroase spectacole de teatru, dezbateri teoretice cu privire la piesele puse în scenă, lansări de carte și se acordă numeroase premii participanților.Esplanada-Coresi

Implicarea Coresi în Festivalul de Dramaturgie Contemporanta, dar și în restul activităților culturale de până acum, precum și în cele viitoare, vine din dorința noastră de a contribui în mod susținut la acele manifestări menite să îmbogățească viața culturală a Brașovului și să diversifice posibilitățile de petrecere a timpului liber și de educație prin cultură a brașovenilor. Obiectivul Coresi Shopping Resort, ca viitor centru al atracției, este să devină atât o alternativă pe piața locală de retail, cât și, un spațiu al distracției, al culturii și al momentelor memorabile de zi cu zi”, a declarat Raluca Crișan, Director de Marketing Immochan România.

Immochan România are patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale şi a retail park-urilor; activităţi de property management pentru galeriile comerciale şi valorizare patrimonială a proprietăţilor grupului Auchan. Immochan România are în acest moment în dezvoltare două proiecte: Coresi Shopping Resort din Braşov şi un centru comercial în Drumul Taberei, Bucureşti, valoarea totală a investiţiilor fiind de 120 de milioane de euro.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Coresi Shopping Resort susține viața culturală a Brașovului

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: