Cristina Hanganu se alătură echipei Lidl în poziția de Director de Comunicare Și CSR

Începând cu luna septembrie 2016, Cristina Hanganu ocupă poziția de Director de Comunicare și CSR în cadrul companiei Lidl România.

LidlPoziția este nouă și a fost creată ca urmare a dezvoltării rețelei de magazine Lidl pe piața din România, dar și datorită rolului strategic pe care comunicarea și implicarea în comunitate îl au pentru companie.

Din septembrie 2016, Cristina Hanganu este Director de Comunicare și CSR în cadrul Lidl România, funcție din care va coordona activitățile de PR, Social Media, Comunicare internă, dar și acțiunile de responsabilitate socială. Poziția a apărut ca urmare a dezvoltării constante a companiei, care a ajuns în prezent la un număr de 200 de magazine, răspândite în întreaga țară. Încă de la intrarea pe piața din România, Lidl a dorit să fie aproape de consumatori, prin proiecte dedicate pentru aceștia și implicarea activă în soluționarea problemelor identificate în comunitate.

Cristina Hanganu are o experiență de peste 20 de ani în domeniul comunicării, petrecuți deopotrivă în companii multinaționale și locale, printre care Connex (actual Vodafone), Michelin, Media Pro, Intact Media Group, cât și agenții de comunicare. Ariile sale de expertiză acoperă toate domeniile comunicării și includ elaborarea strategiilor de comunicare corporativă, comunicarea de criză, relațiile cu media, comunicarea internă și CSR.

Activând în 27 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Cristina Hanganu se alătură echipei Lidl în poziția de Director de Comunicare Și CSR
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: