De la nicotină la artă, o inițiativă Profi

Până pe 26 martie, în pasajul de la Universitate poate fi admirată colecția de lucrări de artă anti-fumat, reunite sub numele De la nicotină la artă, campanie realizată de PROFI.

ProfiÎn primăvara trecută, la Iași, Cluj și București, hostese înarmate cu mere declarau un zâmbitor război fumatului, adresând fumătorilor pe care îi întâlneau în cale o provocare importană: să schimbe un obicei dăunător sănătății, cu un fruct. “Îmi dai țigara pe care o fumezi în schimbul acestui măr?”, era întrebarea pe care o adresau trecătorilor.

Poate din cauza merelor, provocarea s-a dovedit irezistibilă și mulți le-au dat nu doar țigara pe care o fumau, ci chiar și întregul pachet din buzunar. Cruciada fetelor este doar unul dintre episoadele mai amplei campanii PROFI iubește sănătatea, ce include organizarea unor crosuri în București și Timișoara, sau parteneriatul cu Federația Română de Handbal, pentru susținerea echipei naționale de handbal feminin.

S-au adunat numeroase țigări și toate au ajuns în atelierul artistului Iulian Moldovan. Absolvent al Universității de Arte din București, specializat în arte murale, tehnica mozaicului, cu inspirație și talent, el a dat naștere unei serii de trei tablouri anti-fumat ce pot fi admirate în pasajul de la Universitate, până pe 26 martie.

Noi credem în sănătate și în puterea motivării pozitive. De aceea, am creat o platformă prin care să combatem sedentarismul și fumatul, promovând totodată o alimentație sănătoasă. Din câte știm, este prima astfel de amplă acțiune de prevenție promovată de o companie privată din Europa.”  a declarat Daniel Cirstea, Directorul General al magazinelor PROFI.

Mai bine lucrări plastice antifumat decât fumat anti-artă”, a declarat în stilul său scriitorul George Radu Serafim.

Prin cele 526 de magazine ale sale, prezente în 274 de localități și cu peste 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,071 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » De la nicotină la artă, o inițiativă Profi
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: