ZaharulOradea

Comercianții au acum la dispoziție Discount Locator, aplicația mobilă unde își pot plasa ofertele promoționale

Compania Location Driven Marketing lansează aplicația mobilă Discount Locator ©®, care consolidează toate ofertele disponibile dintr-un spaţiu comercial într-un panou virtual pe telefoanele smart pentru uşurinţa în alegerea ofertelor de către consumator. 

logo-varianta-emerald-01Acest inovator şi modern canal de comunicare este susţinut de o tehnologie de geo-targeting inovativă, care nu are nevoie de Bluetooth, iar raza de difuzare poate fi reglată fin de la 5 la 5.000 de metri. În mai puţin de două ore mesajul poate fi livrat consumatorilor în limba lor, în zona comercială şi atunci când este nevoie. Şi asta pentru cel mai bun preţ în publicitatea geo-virtuală de la 0,01 până la 0,05 EUR pe oră, pe locaţie.

Cum funcţionează aplicaţia Discount Locator ©®?

Consumatorul poate descărca gratuit aplicaţia mobilă Discount Locator ©® de pe

1

2

3

 

 

Iar apoi o poate accesa înainte de a intra într-un magazin şi poate primi ofertele promoţionale de interes pentru el doar atunci când și unde are nevoie.

Cine îşi poate face publicitate cu ajutorul aplicaţiei? 

Comercianţii, retailerii, producătorii, distribuitorii şi agenţii de publicitate se pot înregistra pe
platforma Location Driven Advertising ©® pentru a profita de acest mod nou și eficient de comunicare cu consumatorii. Pe această platformă se pot crea, gestiona și monitoriza LIVE campaniile publicitare care vor fi afișate pe aplicația mobilă Discount Locator ©®. Cele două sisteme sunt cuprinse în sistemul Location Driven Marketing.

Location Driven Marketing: „Misiunea noastră este de a oferi modul cel mai rentabil și ușor de comunicare cu consumatorii, în masă, instantaneu, în propria lor limbă, la locul de tranzacționare și în momentul cumpărării. Platforma este proiectată pentru a ajuta producătorii, comercianții cu amănuntul și agenții de publicitate care utilizează rețele de tranzacționare structurate pentru a comunica reduceri de preț către consumatori, fără a irita.”

Testare şi Demo

Pentru a testa aplicaţia utilizatorii companiilor pot deschide un cont până la data de 1 august 2017, pe Location Driven Advertising ©® pentru a profita atât de folosirea gratuită a platformei, până la 1 decembrie 2017, cât și de lista de Prețuri Partener, valabilă după această dată.

Ca un beneficiu suplimentar, doar pentru retaileri, logo-ul companiei va fi afișat în lista de puncte de vânzare cu oferte.

Alternativ, va fi disponibil un cont demonstrativ pentru a încerca/testa platforma. Pentru a accesa contul demo este nevoie doar de trimiterea unei cereri cu numele companiei şi al utilizatorului la adresa de e-mail office@location-driven-advertising.com,, iar ulterior se oferă acces la contul demo pentru o lună și pentru o campanie. 

O campanie se creează în 3 paşi simpli:

1. Mesaj:

Discount Locator

 

 

 

 

 

2. Loc:

2

3. Timp:

3

 

 

 

 

 

Discount Locator – Contact:

Email : office@location-driven-advertising.com

Facebook: https://www.facebook.com/DiscountLocator

Telephone RO : +40 735 585 440

Discount Locator – Location Driven Advertising – Location Driven Marketing

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Comercianții au acum la dispoziție Discount Locator, aplicația mobilă unde își pot plasa ofertele promoționale

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: