DM Drogerie Markt devine membru AMRCR (Asociația Marilor Rețele Comerciale din România)

Începând cu luna octombrie 2020, DM Drogerie Markt, rețeaua de magazine de tip drogerie, a devenit membru AMRCR – Asociația Marilor Rețele Comerciale din România.

AMRCR

În prezent, în România, pe lângă depozitul logistic și sediul central din Timișoara, sunt operaționale un număr de 113  magazine DM Drogerie Markt, în cadrul cărora lucrează aproximativ 1.000 de angajați.

DM Drogerie Markt este un retailer de cosmetice și bunuri de larg consum din Germania, iar la nivel internațional compania are peste 3.700 de filiale.

”Ne alăturăm cu încredere Asociației Marilor Rețele Comerciale din România pentru a contribui la consolidarea unui dialog transparent și eficient între mediul de afaceri și autoritățile decizionale, mai ales în contextul general economic și social extrem de dificil pe care îl traversăm”, a declarat Anita POP – Director HR și Regiune Vânzări – DM Drogerie Markt România.

”Suntem bucuroși că asociația noastră continuă să se mărească și să se consolideze. Sperăm că interacțiunea pe care o avem la diverse niveluri instituționale – în primul rând prin intermediul Comitetului pentru Parteneriarul cu Mediul de Afaceri ai cărui membri suntem – va contribui la elaborarea unor abordări fezabile și predictibile la problematicile semnalate de către membrii asociației noastre în domeniul retailului alimentar și nealimentar”,  a adăugat la rândul său George BĂDESCU, Director Executiv AMRCR.

AMRCR

Misiunea AMRCR este de a menține un parteneriat deschis și constructiv cu instituțiile statului și cu organizațiile profesionale, în acord cu nevoile consumatorilor și principiile pieței libere, pentru dezvoltarea unui climat comercial modern, echitabil și care vine în sprijinul economiei locale.

AMRCR a fost înființată în anul 2003 și grupează următoarele companii din retailul alimentar și nealimentar din România: Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour,  Columbus, Cora, DM Drogerie Markt, Decathlon, Dedeman, Flanco, Hornbach, Ikea, Jumbo, Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro, Mobexpert, Penny, Profi, Selgros.

AMRCR este membră a Confederației Patronale ”Concordia” și a organizației ”EuroCommerce”.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *