dm drogerie markt a deschis magazinul cu numărul 100 în România

Singurul lanț de drogherie din România, dm drogerie markt, a deschis, în 13 decembrie, magazinul cu numărul 100, în România, la Ploiești.

dm drogerie marktPrezent în majoritatea orașelor de peste 40.000 de locuitori din țară, dm drogerie markt este acum mai aproape ca niciodată de comunitatea formată în jurul său, deschizând magazine în punctele cheie, accesibile tuturor cumpărătorilor, pentru a se putea bucura de o experiență aparte, care le satisface nevoile în materie de beauty și wellness.

În ultimele 3 luni, dm drogerie markt a deschis magazine noi, în orașe precum Slatina, București, Arad, Oradea, Bacău, Baia Mare, Satu Mare, iar în 13 decembrie s-a deschis primul magazin dm din Ploiești.

Mereu atentă la nevoile clienților, compania a ales întotdeauna cele mai bune locații pentru amplasarea magazinelor, a creat o infrastructură utilă și a amenajat cu atenție spațiile, în așa fel încât cei care le trec pragul să plece întotdeauna mulțumiți. Cu un public variat, din mai multe categorii, magazinul oferă tuturor posibilitatea de a achiziționa produse dedicate îngrijirii personale, îngrijirii copiilor, curățeniei și stilului de viață sănătos, de la brand-uri proprii, la brand-uri cu renume național și internațional.

“100 de drogherii în România, dintre care peste 30% în locații cu vizibiltate stradală, reprezintă o împlinire a misiunii de a fi cât mai aproape de clienți. Numai în ultimele trei luni am deschis 11 magazine – un record până acum. Intenția noastră este de a deschide magazine cu o suprafață mai mare, astfel încât să oferim și mai mult atmosfera specifică dm, cu care clienții noștri sunt familiarizați și în magazinele din afara țării.

Pe lângă această performanță deosebită, inaugurarea centrului de distribuție a fost realizată în mai puțin de 6 luni de la prima cărămidă, mai exact în luna octombrie a acestui an, prin eforturile echipei din România, care s-a dovedit a fi cu adevărat dedicată acestui proiect. Valoarea de investiție a proiectului este de aproximativ 13 milioane de Euro și a fost realizată împreună cu partenerul și dezvoltatorul nostru, compania CON-A.

Toate aceste lucruri au fost posibile mulțumită clienților noștri, tot mai fideli și numeroși, angajaților bine pregătiți, care oferă cumpărătorilor consilierea de care au nevoie și brand-urilor de calitate din toate gamele. Marcăm acest moment important bucurându-ne că reușim să fim din ce în ce mai aproape de comunitate, să fim atenți la nevoile ei. Mulțumim pentru susținere și pentru încredere!”, transmite Cristian Crișan, administrator dm drogerie markt România.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973 in Germania, iar de atunci s-a extins, ajungând ca azi să fie prezentă în 13 țări: Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Italia, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3600 de magazine și 62 000 de angajați în Europa. În România, lanțul de magazine este prezent de 11 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 600 de locuri de muncă și a deschis 100 de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *