Next_Capitall

drogerie markt România, la final de an financiar: 91 de magazine și un plus de 18% la cifra de afaceri

Pe 30 septembrie, anul financiar 2016-2017 s-a încheiat, pentru dm drogerie markt România cu o creștere suplimentară a cifrei de afaceri anuală brută cu 18% mai mare decât în anul precedent.

drogerie marktPrimul an sub conducerea noului duo de management Ivana Martináková și Cristian Crișan continuă consolidarea cu succes a pionierului pe piața de drogherie din România. Dezvoltarea constantă include, de asemenea, investiții care au atins suma de 24 milioane RON în an financiar precedent.

Pentru prima dată, dm România a depășit pragul de rentabilitate cu un profit net de 2 milioane RON, ceea ce permite dmului să investească și mai mult în forța de muncă și îmbunătățirea sistemul de remunerare.

Azi e ziua cu cele mai mari reduceri – Black Friday

Rețeaua dm de magazine, în România, cuprinde la final de an financiar 91 de filiale. În cursul noului an de afaceri, a fost planificată deschiderea a 13 filiale noi. Astfel se consolidează în continuare poziția pe piață a specialistului în domeniile frumusețe, bio&sănătate, baby și îngrijire casă și oferă astfel unui nou rând de clienți experiența unică de cumpărături-dm.

drogerie markt

dm drogerie markt SRL face parte din grupul dm care activează pe plan internațional și furnizează în 13 țări europene produse de drogherie și oferă, de asemenea, în China, o mică selecție a sortimentului dm prin intermediul unui magazin online. Cifra de afaceri a concernului s-a ridicat la 10.259 mil. €, în anul financiar 2016/17, ceea ce reprezintă o creștere de 5,7% față de anul precedent. În întreaga Europă dm are aproape 60.000 de angajați și operează în 3.464 de filiale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » drogerie markt România, la final de an financiar: 91 de magazine și un plus de 18% la cifra de afaceri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: