Tentativă de fraudă în numele Kaufland România

În ultimele zile numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unui concurs online fals ce urmărește inducerea în eroare a participanților și a prietenilor acestora.

KauflandConcursul fals este reprezentat de un chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să distribuie informația în platformele sociale și să răspundă la 5 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un voucher în valoare de 200 de lei, după completarea datelor personale.

Mesajul care circulă în platformele sociale: „Kaufland oferă vouchere în valoare de 200 lei fiecare pentru sărbători! Revendicați-l acum. 1 voucher pe persoană”  și care trimite către site-ul www.kaufland.ro-promotie.com/ nu aparţine companiei noastre şi îi îndemnăm pe clienţi să nu participe la astfel de concursuri.

De asemenea, reamintim clienţilor noştri să utilizeze întotdeauna ca surse de informare site-ul companiei www.kaufland.ro sau pagina oficială de Facebook. Toate concursurile şi promoțiile din mediul online organizate de Kaufland România au regulamente riguroase.

Pentru informaţii suplimentare şi sesizări, clienţii pot apela gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 18.00

Și alți retaileri precum PROFI si Mega Image au fost ținta aceluiași fals concurs online.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *