Gabriela Stănică se alătură echipei Carrefour România în calitate de Chief Information Officer IT & Digital

Din luna octombrie, Gabriela Stănică a preluat poziția de Chief Information Officer în cadrul Departamentului IT & Digital al Carrefour.

CarrefourDin rolul său, Gabriela este responsabilă pentru continuarea procesului de transformare digitală a companiei în România.

Printre obiectivele de IT & Digital care sunt gestionate de către Gabriela și echipă se numără continuarea  digitalizării și automatizării proceselor interne, implementarea de noi platforme și tehnologii în vederea optimizării proceselor operaționale, dezvoltarea website-ului, a aplicațiilor Carrefour și a tehnologiilor necesare experienței omnicanal, precum și securitatea informației.

Gabriela are peste 10 ani de experiență în crearea și gestionarea de echipe din diferite companii. Înainte de a se alătura echipei Carrefour, a ocupat poziția de Head of Marketing IT la British American Tobacco, unde a coordonat echipe din Europa și Africa de Nord, după ce anterior ocupase poziția de Chief Information Officer la Vodafone România. A debutat în cadrul companiei Avon, unde a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe poziții, culminând cu cea de IT Executive Director Central and Eastern Europe.

Sunt mândră să fac parte din Carrefour și încântată să lucrez într-una din cele mai dinamice industrii din piața: retailul. Viteza cu care evoluează această industrie implică multă tehnologie, adaptabilitate rapidă la schimbare, sisteme stabile, îmbunătățirea continuă a serviciilor către client, digitalizare, eficientizare și inovație. De aceea, vom continua să fim inovatori și să oferim clienților cea mai bună experiență de shopping omnicanal.”  a declarat Gabriela Stănică, Chief Information Officer, Carrefour România

Carrefour

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau prin Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store și cu o rețea prezentă în 36 de orașe.

Carrefour susține comunitățile în care activează prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate, în ansamblul ei: Cooperativa Agricolă Vărăști, prima de acest gen fondată de retailer în România, Deschidem Vinul Românesc și Creștem România BIO, în cadrul căreia a introdus în premieră în România eticheta “în conversie la bio”. În plus, Carrefour a susținut atât financiar cât și prin transfer de expertiză, înființarea Fundației pentru Dezvoltarea Agriculturii, organism independent care își propune să contribuie la o schimbare sistemică a sectorului legumicol din România.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *