Guillaume de Colonges este noul Director Executiv al Carrefour pentru Nord-Estul Europei

Alexandre Bompard, noul Președinte și CEO al grupului Carrefour, a anunțat crearea unui Comitet Executiv al grupului precum și componenţa acestuia. Guillaume de Colonges este noul Director Executiv al Carrefour pentru Nord-Estul Europei din care fac parte pieţe precum: Belgia, Polonia și România.

Grupul CarrefourNoua echipă ce formează Comitetul Executiv este formată din manageri din cadrul grupului, cât și din persoane din afara acestuia care vor veni cu o expertiză complementară. Înființarea acestei echipe reprezintă o etapă foarte importantă care va permite o mai bună gestionare a Grupului Carrefour.

Grupul va fi format din:

 • Pascal Clouzard , Director Executiv în Franța;
 • Guillaume de Colonges, Director Executiv pentru Nord-Estul Europei (Belgia, Polonia și România);
 • Thierry Garnier, Director Executiv în Asia;
 • Noël Prioux, Director Executiv în America Latină;
 • Eric Uzan, Director Executiv în Sudul Europei (Spania și Italia);
 • Marie Cheval, Director Executiv Servicii, Clienți și Tranformare Digitală;
 • Jacques Ehrmann, Director Executiv Dezvoltare Internațională și Inovație;
 • Gérard Lavinay, Director Executiv Mărfuri și Furnizare;
 • Pierre-Jean Sivignon, Director Financiar;
 • Laurent Vallée, Secretar General;
 • Jérôme Nanty , Director Executiv Resurse Umane;
 • Laurent Glépin, Director Executiv Comunicare;
 • Frédéric Haffner, Director Executiv Strategie.

Numirile în noile funcţii vor intra în vigoare începând cu 2 octombrie 2017.

Cine este Guillaume de Colonges, noul Director Executiv pentru Nord-Estul Europei?

Guillaume de Colonges, Director Executiv pentru Nord-Estul Europei, zonă din care face parte şi Carrefour România, are 48 de ani, deține o diplomă universitară în economie și a absolvit un curs de management la Harvard Business School.

Și-a început cariera ca manager la Carrefour Anglet în 1992, înainte de a ocupa diverse posturi operaționale în hipermarketurile din Franța și Polonia. Ulterior, a obținut experiență operațională în calitate de director de reţea de magazine și de aprovizionare, apoi în calitate de director al operațiunilor de supermarketuri și hipermarketuri din Turcia și Taiwan din 2000 până în 2008. Apoi a devenit Director General al Carrefour în Asia și Malaysia, înainte de a prelua funcția de director general în Singapore în 2009 și în sfârșit la Carrefour Turcia în 2011.

Guillaume de Colonges a fost director executiv pentru Polonia din 2014. Guillaume de Colonges va fi directorul executiv al Europei de Nord și de Est (Belgia, Polonia și România) dar va fi şi direct responsabil de operațiunile pentru Carrefour Belgia.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

În România, Grupul Carrefour numără 303 magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 218 supermarketuri (203 magazine ‘Market’ si 15 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. De asemenea, Carrefour mai operează în România si 7 magazine Supeco, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *