JUST Water a câștigat premiul global “Cea mai bună soluție de ambalare” cu ambalajul din carton Tetra Pak

JUST Water, brand de apă inovativ din Statele Unite ale Americii, a primit premiul pentru ”Cea mai bună soluție de ambalare” în cadrul Global Bottled Water Congress 2018 pentru ambalajul său unic Tetra Top®.

JUST

Tetra Top® carton, Just® Water

Misiunea JUST este de a îmbunătăți lucrurile în toate aspectele business-ului, de la materie primă până la ambalare. Noi credem că un ambalaj trebuie să-și protejeze conținutul și să-l ofere consumatorului cu minim impact asupra mediului, având cele mai ridicate standarde atât în ceea ce privește mediul cât și funcționalitatea. Ambalajul Tetra Top este  realizat din 82% resurse regenerabile, în principal din carton certificat FSC™ și plastic din surse biologice pe bază de trestie de zahăr. Acest ambalaj ne permite să oferim clienților o soluție mai bună, în timp ce ne îndeplinim misiunea de a reduce poluarea provocată de plastic.”, a declarat Ira Laufer, CEO JUST. 

“Suntem bucuroși să vedem că JUST Water a câștigat un premiu atât de prestigios. Acest lucru confirmă că ambalajele de carton sunt foarte relevante în categoria de apă, în special pentru brandurile care vor să facă mai mult pentru mediu, fără să compromită confortul și funcționalitatea din punctul de vedere al consumatorului.”, declară Charles Brand, Executive Vice President Product Management and Commercial Operations la Tetra Pak.

Premiul pentru ”Cea mai bună soluție de ambalare” a fost oferit de juriu brandului JUST Water datorită mesajului puternic transmis și datorită faptului că produsul oferit consumatorului este sustenabil, economic și pragmatic.

Pregătește-te de Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an!

Compania JUST Goods a fost lansată în Statele Unite ale Americii în 2015. Datorită succesului înregistrat în America de Nord, produsele au fost lansate în Europa, în august 2018, pe piața din Marea Britanie, iar pentru 2019 și viitor, compania are planuri de extindere globală.

Tetra Pak este lider mondial în soluţii de procesare, ambalare şi distribuire a produselor alimentare lichide. Lucrând îndeaproape cu clienţii şi furnizorii noştri, oferim produse sigure, inovatoare şi în armonie cu mediul înconjurător, care satisfac în fiecare zi cerinţele consumatorilor din peste 170 de ţări. Având aproximativ 24.000 de angajaţi în peste 80 de ţări, noi credem în asumarea cu responsabilitate a poziţiei de lider în industria de profil şi într-o abordare sustenabilă a business-ului. Motto-ul nostru, „PROTEJEAZĂ CE E BUN™”, reflectă viziunea noastră de a oferi alimente sigure şi disponibile oriunde în lume.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » JUST Water a câștigat premiul global “Cea mai bună soluție de ambalare” cu ambalajul din carton Tetra Pak
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: