Kaufland deschide pe 26 septembrie primele 2 magazine din Republica Moldova

Kaufland va inaugura primele două magazine din Republica Moldova pe data de 26 septembrie 2019, în orașul Chisinău. Magazinele sunt situate pe Bd. Mircea cel Bătrân, nr. 25 și Bd. Decebal, nr. 99. Magazinele din Republica Moldova sunt coordonate de către Kaufland România.

Kaufland

Kaufland România a demarat în luna martie 2018, la Chișinău, construcția primelor 3 magazine din Republica Moldova. Ulterior, rețeaua va fi extinsă și la nivel național, retailerul urmând să deschidă 15 magazine în țara vecină, 6 dintre ele fiind în Chișinău.

Compania germană intenționează să investească peste 100 de milioane de euro în primii trei ani de activitate în Republica Moldova. Totodată, vor fi create cel puțin 1.000 de locuri de muncă în următorii 5 ani. În același timp, în viitor compania planifică să investească câte 30-50 de milioane de euro anual.

După deschiderea acestor prime magazine, Kaufland va continua extinderea, intenția fiind de a deschide magazine de minim 2.000 de metri pătrați localizate în orașe cu cel puțin 30.000 de locuitori și cu o arie de acoperire de peste 60.000 de locuitori.

Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 126 de magazine în România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *