Kaufland accepta noul instrument de plată – cardul Ticket Restaurant

Începând de miercuri, 20 aprilie 2016, clienții Kaufland România pot utiliza ca plată alternativă a cumpărăturilor tichete de masă electronice emise de Edenred.

Kaufland - Card Ticket RestaurantPe lângă cardul Ticket Restaurant®, Kaufland acceptă pentru plată și tichetele de masă clasice Ticket Restaurant®, tichetele cadou Ticket Cadou®, cardurile cadou Compliments® și tichetele sociale marca Ticket Asist® și Ticket Junior® emise de Edenred România.

Cardurile de masă vin cu avantaje precum logistica simplificată și flexibilitate, clienții putând plăti fix valoarea cumpărăturilor. Cardul este dezvoltat pe platforma MasterCard fiind 100% securizat. În plus, cardul nu are asociat un cont bancar și, prin urmare, nu se impum comisioane sau alte taxe de administrare.

„Adaptarea continuă la nevoile clienților reprezintă una dintre prioritățile Kaufland. În acest demers este important să avem alături parteneri de încredere precum Edenred, emitentul tichetelor de masă Ticket Restaurant® pe suport de hârtie și card. Întrucât tichetele de masă au intrat în era digitală, ne bucurăm să oferim clienților posibilitatea de a utiliza cardurile Ticket Restaurant®, alături de tichetele de masă clasice, pentru plata cumpărăturilor.”, a declarat Valer Hancaș, Director Marketing Clienți, Kaufland România.

Până în prezent, Edenred, cea mai mare companie emitentă de tichete și carduri preplătite, a emis deja peste 60.000 de carduri de masă Ticket Restaurant®.

„Prin parteneriatul cu Kaufland, asigurăm cea mai mare rețea de acceptare a cardurilor de masă Ticket Restaurant® și libertate de utilizare pentru salariații care beneficiază de tichete de masă electronice. Tichetele de masă sunt un pilon de bază în programele de beneficii extra-salariale și considerăm că rețeaua de acceptare joacă un rol cheie în asigurarea unui grad mare de satisfacție în rândul clienților noștri.”, declară Dana Sintejudean, Director Comercial al Edenred România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Kaufland accepta noul instrument de plată – cardul Ticket Restaurant
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Lidl nu primese cardurile Edenred?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: