Kaufland deschide la Lugoj magazinul cu numărul 113 al rețelei

Kaufland deschide azi, 21 februarie, primul magazin din municipiul Lugoj, acesta fiind cel de-al 113-lea al reţelei sale din România. Este prima deschidere a retailerului din acest an.

IMG-2179Noul magazin este amplasat pe strada Timișorii, nr. 131, are o suprafață de vânzare de 2.900 metri pătrați și propune clienților o gamă diversificată de produse de calitate, la prețuri reduse.

Magazinul din Lugoj va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 8:00 – 21:00 și duminică între orele 8:00 – 18:00. Parcarea hipermarket-ului cuprinde 205 locuri pentru autoturisme și este dotată cu rastele pentru biciclete.

Odată cu deschiderea magazinului – prima din acest an pentru Kaufland – retailerul creează aproximativ 80 de noi locuri de muncă și își consolidează poziția de cel mai mare angajator din România.

Raioanele magazinului includ: legume și fructe, produse proaspete cu servire asistată, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. De asemenea, noul magazin este prevăzut cu un punct Grill, unde clienții pot lua rapid o masă gustoasă.

Interiorul hipermarketului este amenajat în conformitate cu standarde moderne, oferind o atmosferă plăcută pentru cumpărături. În plus, magazinul beneficiază de o instalație de încălzire ecologică, care economisește resursele naturale prin recuperarea căldurii de la instalația frigorifică. Kaufland își respectă angajamentul față de mediu prin investiții sustenabile, utilizând doar energie verde, din surse regenerabile.

“Prin deschiderea unui nou magazin aducem mai aproape de români produsele proaspete, de calitate, la prețuri avantajoase. În oferta magazinelor Kaufland punem accent pe produsele făcute în România, regionalitatea fiind un aspect important în politica noastră de achiziții încă de la intrarea pe piață. Pe lângă sortimentul mare de produse făcute în România, aflat în continuă dezvoltare, derulăm programe ample de susținere a producătorilor români”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări. În România, reţeaua Kaufland numără 113 magazine si este liderul retailului alimentar din România, din punct de vedere al cifrei de afaceri.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *