Kaufland lansează Kidland, prima sa marcă proprie de jucării, cu reduceri de pana la 50%

Kaufland lansează Kidland, noua marcă proprie de jucării pentru copiii de toate vârstele, disponibilă în această perioadă în toate magazinele Kaufland din România. Special pentru a veni în sprijinul părinților pentru pregătirile de Moș Nicolae, Kaufland oferă reduceri de până la 50%  la sute de articole din categoria jucării în zilele de marți, 4 decembrie, și miercuri, 5 decembrie.

Kidland

Cu o colecție diversă de jucării, noua gamă Kidland stimulează creativitatea și dezvoltă gândirea celor mici. Prin concept, prin selecția culorilor, formelor și materialelor, jucăriile contribuie la dezvoltarea motricității, a percepției și trezesc curiozitatea copiilor.

Marca Kidland pune accent pe siguranță și calitate verificată, oferind modele variate, la prețuri avantajoase. În această perioadă, jucăriile se găsesc la prețuri promoționale în magazinele Kaufland.

Lumea Kidland oferă idei de joacă noi și cuprinde jucării din cele mai diverse categorii, pentru toate vârstele: magazin de jucărie din lemn, casă de marcat, cărucior colorat de cumpărături, construcții din lemn (fermă, castel sau casă pentru păpuși), cort pentru copii, trusă de doctor, jocuri educative, puzzle-uri 3D, seturi de bucătărie (mixer din lemn, fructe, legume etc), biciclete fără pedale, pistă de curse, mașină de transport, tractor cu remorcă, mașină de pompieri, trenuleț, instrumente muzicale).

Pentru cei îndrăgostiți de jucăriile moi de pluș, gama oferă cele mai simpatice animăluțe, de dimensiuni mari și mici: căluț cu sunete, elefant, dinozaur, ursuleț panda etc.

Kidland, grijă față de copii și mediul înconjurător

Jucăriile sunt verificate de TÜV®, iar materialele din care sunt produse sunt certificate FSC®, standardul ce confirmă proveniența din resurse sustenabile.

Pe lângă articolele tematice sezoniere, gama va fi disponibilă cu un sortiment constant în magazinele Kaufland  începând cu jumătatea anului 2019.

Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 120 magazine în România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *