Kaufland România și Federația Română de Rugby dau startul primului sezon din Liga de Rugby Kaufland

Kaufland România își consolidează parteneriatul cu Federația Română de Rugby prin inaugurarea primului sezon din Liga de Rugby Kaufland, o competiție dedicată celor mai performante echipe de seniori din țară.

kaufland

Primul sezon al Ligii de Rugby Kaufland reunește cele mai bune șase echipe din România: CS Dinamo București, CSA Steaua București, CS Rapid București, CSM Știința Baia Mare, SCM USV Timișoara și CSU ELBI Cluj.

Competiția a debutat pe 13 aprilie și se va desfășura pe parcursul a 10 etape, urmate de semifinale și finala, culminând cu semifinalele și finala din luna septembrie, care se va juca pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Programul primului sezon al Ligii de Rugby Kaufland:

 • Etapa 1 – 13.04.2024
 • Etapa 2 – 20.04.2024
 • Etapa 3 – 27.04.2024
 • Etapa 4 -11.05.2024
 • Etapa 5 – 18.05.2024
 • Etapa 6 – 01.06.2024
 • Etapa 7 – 08.06.2024
 • Etapa 8 – 15.06.2024
 • Etapa 9 – 17.08.2024
 • Etapa 10 – 24.08.2024
 • Semifinale – 31.08.2024
 • Finala – 07.09.2024

Suntem entuziasmați să anunțăm debutul Ligii de Rugby Kaufland, o competiție dedicată celor mai performante echipe din rugby-ul românesc. Prin acest parteneriat, Kaufland își reafirmă sprijinul pentru sportul românesc și pentru valorile promovate de rugby: spirit de echipă, fair-play și perseverență,”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Liga de Rugby Kaufland reprezintă o etapă importantă în dezvoltarea rugby-ului românesc, oferind șansa celor mai bune șase echipe de a lupta pentru titlul de campioană. Suntem recunoscători Kaufland pentru sprijinul constant și pentru încrederea acordată acestui sport. Împreună, vom organiza un sezon competițional de excepție, care să inspire și să atragă tot mai mulți fani către acest sport”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

Meciurile din Liga de Rugby Kaufland se vor disputa conform Tabelei Berger, respectând clasamentul final din ediția anterioară, astfel:

 1. CS Dinamo București
 2. CSM Știința Baia Mare
 3. SCM USV Timișoara
 4. CSA Steaua București
 5. CSU ELBI Cluj
 6. CS Rapid Bucuresti

Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 155.000 de angajați și o rețea de 177 de magazine în România. În 2021, retailerul a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Retailerul deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *