Kaufland deschide la Râmnicu Vâlcea magazinul cu numărul 111 al rețelei

Kaufland România deschide pe 1 Decembrie, un nou magazin în Râmnicu Vâlcea, acesta fiind cel de-al 111-lea magazin al rețelei din țară.

KauflandNoul magazin Kaufland va fi situat în str. Barajului Nr 32-34, în Râmnicu Vâlcea și va pune la dispoziția locuitorilor o gamă diversificată de produse de calitate la prețuri reduse. Programul hipermarket-ului va fi de la 7.30 – 22.00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00.

Magazinul este prevăzut cu o stație de alimentare a mașinilor electrice sau hibride, încărcarea acestora fiind gratuită. Parcarea cuprinde 166 de locuri pentru mașini, rastele pentru biciclete, iar 4 locuri sunt destinate celor care utilizează stația de alimentare a mașinilor electrice.

Acesta va fi al doilea magazin din România în care clienții vor putea folosi aplicația Kaufland Scan&Pay pentru cumpărături rapide, magazinul având case speciale pentru cei care o folosesc. Aplicația se descarcă gratuit și permite clienților Kaufland să îşi facă cumpărăturile mai repede în magazin, scanând singuri cu telefonul mobil produsele puse în coș și apoi să le achite în câteva secunde la casele desemnate.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, susține dezvoltarea comunității locale, creând peste 90 de locuri noi de muncă în Râmnicu Vâlcea.

Suprafața de vânzare a hipermarket-ului este de 2400 mp și este prevăzut cu patru spații închiriate în interiorul galeriei comerciale – farmacie, plafar, tabaco expres și atelier chei.

Printre serviciile speciale pe care noul magazin le oferă se numără și un punct Grill pentru cei care vor să ia rapid o masă gustoasă.

„Ne extindem pentru a aduce mai aproape de români produsele proaspete, de calitate, la prețuri mici. Peste jumătate din sortimentul nostru este de proveniență românească și procentul se află în creștere, mulțumită parteneriatelor de succes pe care le avem cu producătorii autohtoni, pe care îi susținem prin programe dedicate. Extinderea Kaufland este și va fi sustenabilă, magazinele având integrat un concept eco și tehnologii verzi”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

În linie cu angajamentul Kaufland România față de mediu, noul hipermarket beneficiază de o instalație de încălzire ecologică – un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale față de mediu. De asemenea, 100% din energia utilizată este verde, provenind în totalitate din surse regenerabile.

De asemenea, magazinul este modernizat în linie cu noi standarde de amenajare și beneficiază de un nou concept de design interior pentru raioanele de fructe și legume, vitrina asistată și drogherie.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări, precum Germania, Cehia, Slovacia, Polonia,Croaţia, Bulgaria şi România. Cu acest nou magazin, Kaufland își confirmă poziția de cel mai mare retailer din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *