Kaufland Moldova deschide cel de-al treilea magazin în Chișinău

Kaufland Moldova deschide cel de-al treilea magazin în Municipiul Chișinău, pe strada Nicolae Testemițanu 3, care va genera peste 130 de locuri de muncă. În acest fel, compania își continuă investițiile în dezvoltarea rețelei la nivel național. În prezent, Kaufland gestionează activitatea a șase magazine în Republica Moldova.

Kaufland

Potrivit proiectului, suprafața de vânzare a noului magazin Kaufland va fi de aproximativ 4.500 mp. Parcarea va avea o capacitate de 376 de locuri, dintre care 14 locuri de parcare vor fi alocate pentru persoanele cu nevoi speciale și 10 locuri de parcare pentru familiile cu copii. Magazinul va funcționa de luni până duminică, în intervalul orelor 7:00- 23:00.

Noul magazin va avea 20 de case de marcat, un raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată, cu o lungime de 46 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, băuturi, dulciuri, produse nealimentare și drogherie. La punctul Grill, clienții pot savura preparate dintr-un sortiment bogat: mici, ceafă, pui rotisat, nuggets, cartofi pai etc.

Cel mai nou concept de design Kaufland

„Ne bucurăm că am reușit în timp record să deschidem pentru locuitorii Municipiului Chișinău un nou magazin construit după standarde europene de calitate și cel mai nou concept de design Kaufland. De asemenea, continuăm să dezvoltăm colaborări de durată cu producătorii si furnizorii din Moldova, pe care îi susținem nu doar să ajungă pe raftul magazinelor, dar și să devină competitivi pe piața internațională”, a menționat Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova.

De asemenea, magazinul va fi dotat cu o stație de încărcare pentru mașinile electrice. Aceasta va putea acomoda simultan 2 mașini electrice, două dintre care se pot alimenta prin metoda Fast Charge.

Tot în parcarea magazinului, atât clienții Kaufland, cât și locatarii din apropiere, vor putea beneficia de aparatul de reciclare TOMRA. Aparatul este de tip self-service și poate recicla trei feluri de deșeuri: PET-uri (cu volumul de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volumul de până la 1 litru).

Aproximativ 26 de milioane de lei au fost alocați pentru lucrări de infrastructură publică și anume, construcția unei canalizări pluviale, care va rezolva problema cu care se confruntă locuitorii din această regiune de mai mulți ani. Totodată, au fost reabilitate străzile Nicolae Testemițanu, Natalia Gheorghiu și au fost amenajate căile pietonale, cu acces din strada Natalia Gheorghiu și strada Nicolae Testemițanu. Acest proiect reconfirmă contribuția companiei la soluționarea problemelor cu care se confruntă comunitatea.

Magazinul oferă măsuri sporite de protecție și prevenție împotriva Covid-19, absolut necesare în această perioadă:

●       Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați, toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent;

●       Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini gratuit;

●       Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;

●       Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță.

●       Toți angajații au echipamente de protecție și cunosc măsurile de prevenție, având la dispoziție și o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă;

●       În magazin sunt difuzate și afișate mesaje de informare și reamintire a importanței respectării măsurilor de prevenție;

Kaufland își continuă proiectele investiționale și este în căutare de oameni buni, care vor să facă parte din echipă. În prezent, avem disponibile o serie de posturi vacante cum ar fi Manager de Magazin, Manager Adjunct și lucrători comerciali. Pentru mai multe detalii accesați pagina cariere.kaufland.md.

Kaufland Moldova

Pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în orașul Chișinău, situate în sectorul Botanica și în sectorul Ciocana, iar pe data de 24 septembrie 2020 a fost inaugurat primul magazin din nordul țării, în municipiul Bălți. În anul 2021, Kaufland a deschis încă două magazine, la Ungheni pe data de 17 februarie și la Comrat, pe data de 11 martie. În prezent, Kaufland gestionează activitatea a șase magazine în Republica Moldova.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *