ZaharulOradea

Kaufland deschide primul hipermarket din Codlea, județul Brașov

Kaufland România deschide marți, 13 decembrie, primul hipermarket din municipiul Codlea, județul Brașov, acesta fiind cel de-al 112-lea magazin al rețelei din țară.

KauflandNoul magazin Kaufland este situat în str. Vulcanului nr. 2, Codlea. Are o suprafață de vânzare de 2400 metri pătrați și își așteaptă clienții cu o gamă diversificată de produse de calitate, la prețuri reduse și oferte săptămânale. Programul de lucru va fi de la 7.30 la 21.00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00 – 18:00. Parcarea magazinului cuprinde 173 de locuri pentru mașini și rastele pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, creează aproximativ 90 de locuri noi de muncă în Codlea.

Magazinul cuprinde raioane precum: legume-fructe proaspete, produse proaspete cu servire asistată, brutărie, produse nealimentare, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi, iar în interiorul galeriei comerciale este prevăzut cu un spațiu Tabaco Expres. De asemenea, la intrarea în magazin este amenajat un punct Grill, pentru clienții care vor să ia rapid o masă gustoasă.

Magazinul beneficiază de standarde moderne de amenajare care oferă un spațiu plăcut de cumpărături. Mai mult, conform angajamentului Kaufland România față de mediu, hipermarketul are o instalație de încălzire ecologică – un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice, permițând astfel economisirea resurselor naturale. De asemenea, 100% din energia utilizată de magazinele Kaufland este verde, provenind în totalitate din surse regenerabile.

„Extinderea Kaufland este și va fi sustenabilă, cu grijă pentru mediul înconjurător și cu respect pentru oameni. Ne bucurăm că prin noile deschideri de magazine, putem aduce mai aproape de români produsele proaspete, de calitate, la prețuri mici. Suntem alături de oameni, fiind prima companie din țară care aplică reducerea cotei de TVA mai devreme la produse nealimentare, din 10 decembrie, special pentru a veni în sprijinul clienților înainte de sărbători”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Kaufland România acordă o atenție sporită calității și prospețimii și de aceea asigură zilnic livrări de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, ouă, mezeluri etc. printr-un traseu scurt de aprovizionare.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări. Retailerul este prezent în România de 11 ani, cu un număr de 112 magazine deschise și peste 15.000 de angajați.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Kaufland deschide primul hipermarket din Codlea, județul Brașov
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: