Kaufland a remodelat magazinele din Iaşi, acestea devenind cele mai moderne unităţi ale reţelei din România

Magazinele Kaufland din Iași se transformă și devin printre cele mai moderne din rețeaua companiei din România, introducând în premieră un concept nou de magazine, ce includ Food Court și Open Mall. 

Astfel, magazinele Kaufland din șos. Păcurari nr. 86M, str. I. P. Pavlov nr. 14 și str. Mitropolit Varlaam nr. 20, beneficiază de cel mai nou design, tehnologii și funcționalități, care vin să ofere clienților o experiență de cumpărături mai simplă, mai rapidă și mai plăcută.

Prin aceste modernizări, Kaufland inaugurează pentru prima dată la Iași noul concept de open mall, prin care reinventează galeriile comerciale pentru chiriași, deschizând în exteriorul magazinului un spațiu nou de cumpărături.

Astfel, pentru chiriași au fost amplasate containere speciale de exterior în parcarea magazinelor, iar în interior amenajarea acestora s-a făcut sub formă de insule deschise.

Acestea sunt primele magazine Kaufland din România care propun galerii comerciale cu pereți de sticlă (fațade vitrate), ce conferă un ambient luminos, deschis și prietenos.

Conceptul Open Mall

Printre magazinele prezente în open mall se numără: schimb valutar, servicii telecom, centru de presă, farmacie. În total, magazinele Kaufland cuprind peste 15 puncte comerciale, incluzând curățătorie, centru de copiere chei, accesorii GSM sau magazin de electrocasnice.

Gaseşte darurile potrivite pentru cei dragi!

De asemenea, Kaufland aduce și prima zonă de Food Court în magazinele din Iași, care găzduiește restaurantul de tip street-food The Box și Sweet Blanca, cofetărie cu sortiment extins de cafenea (magazinele de pe str. Pavlov și de pe str. Păcurari) și pizza (magazinul din Nicolina).

În interiorul magazinelor, Kaufland introduce noul raion sub conceptul To Go, ce oferă produse pregătite pentru consum imediat, gata ambalate și rapid de luat, precum sandvișuri, salate convenience, băuturi răcite etc. Raionul este amplasat în apropierea caselor de marcat, special pentru clienții care vin în pauza de masă și se grăbesc.

De asemenea, toate cele trei magazine beneficiază de câte un raion nou de pește proaspăt la vitrina cu servire asistată și de un spațiu mai mare pentru zona de legume-fructe, care este dotat cu tehnologie de răcire a meselor pe care sunt amplasate produsele. În apropierea raioanelor de brutărie sunt disponibile acum mașini speciale de feliat pâinea.

Casele de marcat au fost modernizate și sunt prevăzute cu scannere ultra-rapide, într-un nou proiect pilot internațional implementat mai întâi în Iași, în magazinul situat pe str. Păcurari.

Magazinele beneficiază și de o nouă configurație, pentru un traseu al  cumpărăturilor mai rapid și mai ușor. Astfel, navigarea prin magazin este eficientizată printr-un nou sistem de ghidaj prin pictograme ce semnalizează categoriile de produse sau servicii, dar și o nouă segmentare a spațiului și rafturilor, cu scurtături printre raioane, pentru facilitarea orientării.

Noul design creează o atmosferă luminoasă, caldă și primitoare, combinând elemente de open space, mobilier și o nouă cromatică, pentru ca timpul petrecut la cumpărături să fie și mai plăcut.

În plus, magazinele funcționează cu o tehnologie sustenabilă, fiind prevăzute cu instalații de climatizare ecologică – un sistem complex modern ce recuperează căldura de la vitrinele și instalațiile frigorifice și permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediul înconjurător. Dacă pe timp de iarnă instalația încălzește magazinul, pe timpul verii, instalația inversează procesul, pentru a obține în magazin temperaturi ambientale plăcute. Sistemul de frig din magazin nu poluează, este fără freon și utilizează numai CO2, protejând astfel mediul înconjurător, fără să folosească pentru încălzire lemne, gaze sau petrol.

„Suntem bucuroși să aducem cele mai moderne standarde internaționale de amenajare în magazinele din Iași. Acesta este al doilea oraș din țară în care aducem concepte precum zona de Food Court și Open Mall, special pentru a oferi o experiență completă de cumpărături, mai mult decât una plăcută și rapidă. Acest scop este foarte important pentru noi. Avem mereu multe idei noi și abia așteptăm să le implementăm pentru clienții noștri”, a declarat Valer Hancaș, Director Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 116 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Kaufland a remodelat magazinele din Iaşi, acestea devenind cele mai moderne unităţi ale reţelei din România

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: