Kaufland România lansează încă o marcă proprie – Hip&Hopps

La început de an școlar, Kaufland România anunță lansarea unei noi mărci proprii de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii.

KauflandColecția Hip&Hopps se adresează școlarilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani și este caracterizată prin calitate, confort și, nu în ultimul rând, design modern, pentru că, atunci când devin școlari, copiii vor să aibă un cuvânt de spus în ceea ce privește alegerea hainelor.

În această săptămână, până pe 9 septembrie, numeroase articole din noua gamă beneficiază de reduceri de preț în magazinele Kaufland. Cu Hip&Hopps, școlarii sunt cool pentru back to school.

Noua marcă proprie Kaufland România – Hip&Hopps – cuprinde tricouri, bluze cu mânecă lungă, geci, jachete, colanți, pantaloni, pantofi sport, hanorace, veste şi multe altele. Acestea sunt potrivite pentru orice activitate, fie că este vorba despre mersul la cursuri, la orele de sport sau ieșirile în parc cu prietenii sau familia.

Gama este adaptată gusturilor copiilor și respectă promisiunea mărcii în ceea ce privește atenția la detalii și calitatea. Confortabile, dar și moderne și practice, produsele Hip&Hopps vor fi atât pe placul celor mici, cât și al părinților, pentru că se disting prin cea mai bună calitate, la cel mai convenabil preț.

Toate produsele Hip&Hopps conving prin materialele selectate, prelucrarea superioară, rezistență și funcționalitate. Fibrele naturale folosite sunt din bumbac eco certificat.

Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *