Kaufland România extinde parteneriatul de livrări la domiciliu cu Glovo și în orașul Cluj-Napoca

Începând de astăzi, clujenii pot să își facă cumpărăturile mai ușor și mai repede, fiindcă produsele din Kaufland sunt acum disponibile și în aplicația de livrări la domiciliu Glovo în Cluj-Napoca.

KauflandAstfel, Cluj-Napoca este al doilea oraș în care Glovo și Kaufland dezvoltă parteneriatul de livrări la domiciliu, lansat în urmă cu o lună în București. Serviciul Glovo este disponibil în Cluj-Napoca din luna februarie a acestui an și s-a extins rapid. 

Prin serviciul de livrare rapidă prin Glovo, clujenii vor primi acasă sau la birou produse alimentare sau nealimentare de pe lista de cumpărături, exclusiv din hipermarketurile Kaufland România

Companiile analizează posibilitatea extinderii serviciuliu și în alte orașe ale țării

În Cluj, curierii Glovo asigură livrări rapide la domiciliu prin intermediul a două magazine Kaufland: Mănăștur (str. Câmpului, nr. 9-19) și Gheorghieni (str. Alexandra Vaida Voievod, nr. 59). 

Sortimentul disponibil în prezent cuprinde peste 1300 de articole din categoriile: 

– Legume și fructe
– Carne, mezeluri și produse congelate;
– Lactate, brânzeturi și ouă;
– Cafea, pâine și produse pentru mic-dejun;
– Alimente de bază;
– Dulciuri și snackuri;
– Băuturi;
– Cosmetice, produse pentru igienă personală și produse pentru copii;
– Produse non-alimentare și produse de curățenie;
– Hrană pentru animale

Glovo este aplicația care livrează orice, oriunde folosind în mare parte o flotă de curieri cu mijloace de transport sustenabile, precum biciclete și scutere, din dorința de a contribui la decongestionarea traficului și pentru a oferi o opţiune de livrare ecologică. Astfel, limita maximă a cumpărăturilor care poate fi transportată în acest moment de curierii Glovo este de 9 kilograme per livrare. 

,,Parteneriatul cu Glovo a pornit din dorința de a le oferi clienților soluții rapide, confortabile, adaptate stilului de viață modern. Proiectul lansat la București a fost un prim pas făcut pentru a pune la dispoziție un serviciu de livrare, acasă sau la birou. Datorită succesului din această etapă, iată că după numai o lună extindem parteneriatul și la Cluj-Napoca”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Public Affairs Kaufland România.   

Serviciul Glovo este disponibil online pe glovoapp.com/ro, iar aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit din AppStore sau GooglePlay. În prezent, Glovo face livrări în București, Constanța, Iași, Cluj, Brașov, Timișoara și Craiova.

Cum pot să primesc acasă cumpărăturile de la Kaufland? 

– Descarcă-ți aplicația Glovo sau intră pe site
– Fă-ți cont
– Alegi ce vrei să cumperi în secțiunea Kaufland
– Plasezi comanda
– Achiți direct din aplicație sau la livrare
– Te bucuri de calitatea și prospețimea marca Kaufland

Kaufland România 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 8 țări și o rețea de 126 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *