Kaufland România deschide la Reșița magazinul cu numărul 120 al rețelei

Kaufland România deschide astăzi, 25.10.2018, cel de-al doilea magazin din Reșița și, totodată, cel cu numărul 120 al rețelei, situat pe Bd. Revoluția din Decembrie, nr. 1.

KauflandNoul magazin Kaufland Reșița are o suprafață de vânzare de 3300 de metri pătrați. Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. Kaufland oferă și un punct grill în exteriorul magazinului, pentru cei care vor să ia masa rapid.

O noutate foarte utilă pentru clienți o reprezintă vitrina cu pește proaspăt, ce cuprinde aproximativ 30 de articole, inclusiv specialități de pește și fructe de mare, printre care ton roșu, scoici maro și scoici albe pescuite. Pe lângă gama premium, clienții vor putea găsi și alte sortimente obișnuite de pește proaspăt, de proveniență locală sau internațională, fie întreg, fie tranșat file sau rondele, dar și icre, salate de pește, pește afumat sau marinat.

Galeria comercială din cadrul magazinului este dotată cu food court, unde clienții vor descoperi un spațiu special amenajat pentru servirea mesei, ce include operatorii locali Bistro Maestro și Racing Cafe. Tot în interiorul galeriei se află și o farmacie Help Net și un ATM BRD.

Magazinul este amenajat după cel mai nou concept de design Kaufland România, pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături simplificată, rapidă și plăcută. De asemenea, pune la dispoziția cumpărătorilor o parcare cu peste 240 de locuri și rasteluri pentru biciclete.

Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică, de la ora 8:00 la 20:00.

„Cu un sortiment bogat și variat, axat pe produse din România, cel de-al doilea magazin Kaufland din Reșița creează 100 de noi locuri de muncă, sprijinind astfel comunitatea locală. Am ajuns la un număr de 120 de magazine în România și continuăm extinderea rețelei în întreaga țară, menținându-ne dinamici”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 120 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,970 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Kaufland România deschide la Reșița magazinul cu numărul 120 al rețelei
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Si eu vreau la dumneavtr.0765356283

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: