Kaufland deschide la Satu Mare cel de-al 117-lea magazin din România

Kaufland România deschide miercuri, 24 ianuarie, cel de-al doilea magazin din Satu Mare, acesta fiind cel de-al 117-lea hipermarket al rețelei din România şi primul deschis de retailer în acest an.

KauflandPrin deschiderea acestui magazin, Kaufland creează 90 de locuri noi de muncă în Satu Mare și contribuie astfel la dezvoltarea comunității locale.

Hypermarketul este amplasat pe str. Corvinilor, nr.1-3, și își așteaptă clienții cu o gamă variată de produse de calitate, la prețuri accesibile, în fiecare zi de luni până sâmbătă între orele 7.30 – 22.00, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 2.305 metri pătrați și suprafața totală de aproximativ 4.500 mp. Parcarea cuprinde 200 de locuri și include rasteluri pentru biciclete, respectiv șapte spații special amenajate pentru persoanele cu dizabilități.

Electronic Days – reduceri de până la 40% la produse electronice

În incinta magazinului, clienții pot găsi următoarele spații comerciale: Fornetti Backer and Coffee, farmacie Help Net Farma, TabacXpress, casa schimb valutar și bancomat.

De asemenea, noul magazin Kaufland pune la dispoziție și un punct Grill, prevăzut cu două case de marcat, unde clienții pot lua rapid o masă gustoasă.

Magazinul beneficiază de cele mai înalte standarde de amenajare și de cel mai nou design, recent implementat de Kaufland România în cadrul procesului național de modernizare a rețelei.

Pentru o experiență a cumpărăturilor rapidă, navigarea prin magazin este eficientizată printr-un nou sistem de ghidaj prin pictograme ce semnalizează categoriile de produse sau servicii. Mai mult, pentru facilitarea orientării, magazinul are o nouă segmentare a spațiului și a rafturilor, cu scurtături printre raioane.

Kaufland România acordă o atenție deosebită protejării mediului înconjurător, de aceea și acest hipermarket beneficiază de o instalație de climatizare ecologică – un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu.

Cu ocazia deschiderii, dar și în fiecare săptămână, locuitorii orașului Satu Mare se vor bucura de oferte speciale și un sortiment larg și variat de produse, cu accent pe prospețime și produse locale.

„Scopul nostru este să fim cu adevărat alături de clienți, fie că vorbim de un nou magazin mai aproape de casă, sau de un sortiment de unde fiecare să poată alege ce i se potrivește, oferind întotdeauna calitate la prețuri reduse. Am investit mult în modernizarea experienței de cumpărături pentru clienții noștri, mai ales în ultimii ani, urmărind să o facem tot mai plăcută și mai simplă. Anul acesta, aniversăm 50 de ani de la deschiderea primului magazin în Europa. Astăzi, suntem bucuroși să oferim cel mai modern loc de cumpărături”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs,  Kaufland România.

 Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 117 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţelor clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,037 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Kaufland deschide la Satu Mare cel de-al 117-lea magazin din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: