Kaufland a lansat AKADEMIA KINDERLAND, o școală de nutriție pentru copii

Kaufland România a inaugurat o școală mobilă, AKADEMIA KINDERLAND, în care îi ajută pe copii să învețe cum să mănânce sănătos, prin educație nonformală și alături de specialiști.

KauflandAKADEMIA KINDERLAND este un spațiu unic și revoluționar, în care copiii într 4 și 14 ani, alături de părinți, educatori sau profesori, sunt invitați să învețe de la specialiști ce înseamnă alimentația sănătoasă și care este importanța ei.

AKADEMIA KINDERLAND este cel mai recent proiect de CSR al Kaufland România, inițiat de Asociația pentru Responsabilitate Socială PLAN B, cu impact social și de educație pentru viitorul noilor generații.

Cursurile sunt gratuite și adaptate pentru cei mici

La AKADEMIA KINDERLAND cei mici învață prin demonstrații, jocuri și imagini având ca suport mijloace butaforice, digitale și senzoriale. În acest mod, copiii pot să vizualizeze mecanismele de funcționare ale corpului uman în raport cu mâncarea, să afle cum să combine corect alimentele, să înțeleagă de ce trebuie să consume gustări sănătoase și să aleagă hrana vie în locul celei conservate, dar și să devină responsabili și să evite risipa alimentară.

Educație prin joc și tehnologie

K, super eroul Akademiei Kinderland, le va împărtăși copiilor secrete legate de importanța micului dejun și de pericolul alegerii produselor fast-food și a dulciurilor în exces. Prin intermediul unor aplicații software, K îi va îndruma să realizeze farfuria ideală și îi va provoca să se ferească de produsele periculoase.

Cei mici se pot transforma apoi în detectivi de zahăr sau pot vedea cât cântărește în efort fizic o mâncare nesănătoasă. ,,Cuburile poznașe” este jocul care le arată în ce fel este afectat creierul de consumul mare de zahăr, iar prin demonstrația ”tuburilor transparente” învață ce trebuie să aleagă dintre pâinea albă și cea neagră.

Programul școlii mobile AKADEMIA KINDERLAND

Pe parcursul a șase luni, AKADEMIA KINDERLAND va poposi în parcările mai multor magazine Kaufland, pentru a ajunge la cât mai mulți copii.

  • Prima oprire, între 13 septembrie și 30 octombrie, este în parcarea Kaufland Barbu Văcărescu (Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144).

Urmează parcările:

  • Kaufland Basarab, Șos, Orhideelor, nr. 46
  • Kaufland Mihai Bravu, Str. Răcari, nr 5
  • Kaufland Valea Cascadelor, str. Valea Cascadelor, nr. 3-5
  • Kaufland Odăi, șos. Alexandriei, nr. 152

Pentru că spațiul este unul limitat, accesul se face pe serii de copii, prin urmare este necesară programarea vizitei, pe pagina de Facebook Akademia Kinderland sau la 0770.795.133.

Programul este de joi până sâmbătă, între orele 10 – 18, și duminică, între orele 11 – 17.  Accesul este gratuit.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,071 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Kaufland a lansat AKADEMIA KINDERLAND, o școală de nutriție pentru copii
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: