Next_Capitall

Kaufland susține #ElectricRomania, primul tur al țării organizat cu mașini electrice

Kaufland susține #ElectricRomania, primul tur al țării cu mașini electrice. Evenimentul se desfășoară pe durata a 7 zile, între 13 – 19 iunie, timp în care 5 mașini electrice vor străbate 1.700 de kilometri, pe un traseu care ajunge în 10 orașe din țară. Aici se poate urmări desfășurarea întregului proiect: www.automarket.ro/electricromania.

#ElectricRomania

Proiectul #ElectricRomania este organizat de publicația Automarket, în parteneriat cu Kaufland România, cu scopul de a sublinia importanța tranziției la soluții de transport sustenabil și de a atrage atenția asupra acestui segment din piața auto în România.

Astfel, pentru turul #ElectricRomânia sunt folosite 5 mașini electrice, selectate dintre cele aflate în topul vânzărilor pentru automobilele de acest tip: Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf.

Startul turului #ElectricRomania  a fost dat în București, iar traseul include alte 9 orașe importante din țară: Bacău, Iași, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timișoara, Sibiu, Pitești, cu întoarcere la punctul de plecare. Pentru realizarea acestuia, Kaufland pune la dispoziția organizatorilor stațiile proprii de încărcare rapidă pentru mașini electrice.

Kaufland deține cea mai complexă rețea națională de încărcare pentru mașini electrice

Kaufland se implică activ în susținerea utilizării de mașini electrice prin dezvoltarea celei mai complexe rețele naționale de stații de încărcare rapidă, cu puncte în orașe cheie din țară. Astfel, în parteneriat cu Renovatio, a dezvoltat culoare de încărcare care leagă Constanța de Arad via Sibiu și București de Oradea via Brașov.

În prezent, Kaufland deține o rețea de 24 de stații de încărcare la nivelul întregii țări. Aceasta este cea mai complexă rețea de stații de încărcare din România. Cele 24 de stații includ 42 de puncte de încărcare în regim Fast Charge DC (standarde CHAdeMo și CCS cu o putere de maxim 50 kW) și alte 24 de puncte de încărcare în regim AC (Type 2 la o putere de 22 kW). Mai mult, până la finalul anului Kaufland plănuiește extinderea rețelei prin deschiderea de noi stații în regiunea Moldovei și în sudul țării.

De asemenea, Kaufland în parteneriat cu Renovatio au deschis un hub de încărcare în parcarea magazinului situat pe Strada Barbu Văcărescu din București. Stațiile instalate aici permit încărcarea simultană a 3 autovehicule electrice la o putere de 50kW.

Accesul la punctele de încărcare din parcările magazinelor Kaufland se face gratuit și pot fi utilizate de toți posesorii de autovehicule electrice din România. Punctele de încărcare funcționează non-stop și pot fi utilizate în baza unui card care poate fi ridicat din orice magazin Kaufland dotat cu o astfel de stație destinată mașinilor electrice.

Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 126 de magazine în România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Kaufland susține #ElectricRomania, primul tur al țării organizat cu mașini electrice
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: