Lidl deschide 3 magazine, rețeaua natională ajungând la 210 unități

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a 3 magazine în Călărași, Piatra Neamț și Pitești, reţeaua natională ajungând la 210 unităţi.

LidlFiecare dintre cele 3 unități are o suprafață dedicată clienților de peste 1000 m² și este prevăzută cu locuri de parcare. Odată cu deschiderea noilor magazine vor fi create aproximativ 60 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a noilor unități va fi între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00. Adresele celor trei noi magazine Lidl sunt:

Călărași, pe Strada Eroilor Revoluției, Nr. 49 A;

Piatra Neamț, pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu, Nr. 2;

Pitești, pe Strada Războieni, Nr. 1.

Magazinele folosesc tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, iar modul în care au fost construite este parte a demersului de sustenabilitate al companiei, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București, aflat în construcție, și de centrul logistic recent deschis la Lugoj, procesul de execuție a celor 3 magazine se aliniază tendinței de dezvoltare imobiliară durabilă, în linie cu standardele europene.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor putea degusta delicioasele produse de la Brutăria Lidl.

Inaugurarea magazinelor din Călărași, Piatra Neamț și din Pitești este parte din strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua sa fiind produse în România.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *