ZaharulOradea

Lidl pornește Caravana „Bucătar din plăcere”

Sub sloganul “Facem spectacol în bucătărie“, caravana Lidl va organiza în orașe din toată țară o serie de evenimente interactive.

LidlPrin intermediul acestora, spectatorii vor putea experimenta moduri inedite prin care gătitul poate fi îmbinat cu alte pasiuni iar simpla preparare a unei rețete să se transforme într-un real spectacol.

Caravana va desfășura prima sa ediție la Brașov, în perioada 3-4 iunie, începând cu ora 16:00, în parcarea din fața Bibliotecii Județene George Barițiu, urmând ca pe tot parcursul verii, spectacolul “Bucătar din plăcere” să ajungă și în orașe precum Timișoara (17-18 iunie), Sibiu (24-25 iunie), Constanța (8-9 iulie), Cluj Napoca (22-23 iulie), Oradea (29-30 iulie), Iași (5-6 august), Mangalia (14-15 august) și București (26-27 august).

Pe parcursul celor două zile de eveniment, caravana va organiza la scenă deschisă demonstrații de gătit susținute de către Chef Florin Dumitrescu și Teodora Rogobote, workshop-uri de fitness și alimentație sănătoasă, momente de umor și jocuri interactive, karaoke, ateliere pentru copii, nenumărate concursuri și momente surpriză oferite de invitații speciali ai caravanei, printre care și Andrei Aradits. Spectatorii evenimentului vor avea oportunitatea de a câștiga premii și vouchere de cumpărături Lidl dar și de a participa la un concurs special susținut de Freeway, Argus și Gelatelli, prin care pot câștiga un circuit pentru două persoane în Franța, Coasta de Azur-Valea Loarei și Paris, oferit prin Lidl Tour.

Pe lângă multitudinea de surprize și premii pregătite de Lidl în fiecare moment, caravana „Bucătar din plăcere” va găzdui la finalul celor două zile de eveniment și un concert surpriză.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Lidl pornește Caravana „Bucătar din plăcere”

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: