Lidl deschide 3 magazine, iar rețeaua sa ajunge la 232 de unități

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a 3 magazine în București, Pantelimon și Giroc, pe data de 13 septembrie, rețeaua națională ajungând la 232 de unități.

LidlNoua unitate din București este situată pe Str. Râmnicu Vâlcea, Nr. 10-12 A și dispune de acoperiș verde, cea din Pantelimon se deschide pe Str. Cernica, Nr. 6, iar cea din Giroc se află pe Calea Timișoarei, Nr. 11.

Ca parte a strategiei sale de sustenabilitate, Lidl adoptă pentru fiecare magazin inaugurat o serie de soluții ce au în vedere minimizarea impactului asupra mediului. Noua unitate din București dispune de un acoperiș verde de peste 1500 m², care contribuie la eficiența energetică a clădirii. Acesta reduce efectul de seră, prin absorbția prafului și a dioxidului de carbon și echilibrează nivelul de oxigen. În același timp, vegetația amplasată pe acoperiș are rolul de a filtra în mod natural apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, și de a reduce cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare.

Lidl și-a asumat misiunea de a construi un viitor mai bun, iar investițiile în comunitate sunt o componentă importantă din strategia de CSR a companiei. De aceea, Lidl a construit, în vecinătatea unității din Pantelimon, un loc de joacă pentru copii, cu gazon și arbuști.

Procesul de construcție a noilor magazine se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, fiecare magazin este echipat cu soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, în toate magazinele sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Fiecare dintre cele 3 magazine are o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 m² și dispune de cca. 100 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea fiecărei unități, se vor crea câte 20 de noi locuri de muncă. Orarul de funcționare pentru unitățile din București și Giroc va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00 și pentru magazinul din Pantelimon va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea magazinelor din București, Pantelimon și Giroc continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România.

Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *