Lidl lansează Lidl Digital, un centru de excelenţă în IT ce va furniza soluţii de e-commerce şi management pentru platformele digitale ale retailerului

Lidl lansează în România, Lidl Digital, un centru de excelență în IT ce va furniza soluții de e-commerce și management pentru platformele digitale ale retailerului german. Lidl Digital își va începe activitatea în București în luna martie, dar o campanie de recrutare este în plină desfăşurare.

Lidl Digital România va susține rețeaua internațională Lidl în demersurile de a crește inovația în e-commerce și va asigura de pe plan local toate activităţile necesare funcţionării și optimizării platformelor digitale din grup. Deschis în București, un pol european important al know-how-ului în IT, centrul își propune să dezvolte soluții tech creative pentru tendințele digitale de consum, care să aducă grupul în topul retailerilor online europeni.

Lidl angajează

Lidl Digital

Lidl Digital va angaja în cursul anului 2018, peste 100 de arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java. Echipa își va concentra activitatea pe creșterea platformelor digitale Lidl.

Vânătoarea de stocuri (20 – 22 februarie) – Reduceri de până la 50%

Lidl Digital se poziționează în zona de top a hub-urilor de tehnologie din România, atât prin prisma complexității proiectelor, cât și a rolului pe care îl joacă în strategia globală de digitalizare a retailerului. Sunt foarte mândru că în România vom avea al doilea cel mai mare hub Lidl Digital după Germania, unde compania dezvoltă platforme digitale de peste zece ani.

Este încă o dovadă a faptului că specialiștii români în IT sunt nu doar foarte talentați, ci și foarte bine pregătiți, capabili să facă față cu succes unor provocări globale, mai cu seamă că retailerul este o companie prezentă în 30 de țări”, a declarat Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Lidl Digital își va începe activitatea în București în luna martie

Lidl Digital își va începe activitatea în București în luna martie, campania de recrutare fiind în plină desfășurare, atât pentru arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java, precum și pentru Scum Masteri, Business Analysts și Application Manageri. Pe lângă proiecte pline de provocări, un pachet salarial și beneficii atrăgătoare, compania oferă concediu sabatic și concediu pentru dezvoltare personală. 

Lidl Digital este divizia de e-commerce a retailerului, care susține și completează operațiunile offline ale retailerului german. Centrul face parte din Grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania și este una dintre primele companii europene  care a intrat pe piața de discount online. De mai bine de zece ani, centrul dezvoltă modelele de afaceri digitale ale retailerului, în calitate de specialist în e-commerce. Cu sedii în Neckarsulm și Berlin și huburi de tehnologie în Barcelona, București și Sofia, centrul coordonează la nivel internațional, implementarea și îmbunatățirea continuă a site-urilor web și aplicațiilor din portofoliu.

Fluiditatea proceselor caracterizează activitatea zilnică a centrului. În calitate de discounter online, acesta acordă o importanță deosebită celui mai bun raport calitate-preț pentru produsele și serviciile oferite clienților săi.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, retailerul se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Lidl Digital

Lidl Digital este divizia de e-commerce a retailerului, care susține și completează operațiunile offline ale retailerului german.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Lidl lansează Lidl Digital, un centru de excelenţă în IT ce va furniza soluţii de e-commerce şi management pentru platformele digitale ale retailerului
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: