Lidl ajunge la 2 milioane de fani pe Facebook și creează departamentul 2.000.000+

Lidl România ajunge la 2 milioane de fani pe pagina de Facebook și creează departamentul 2.000.000+, responsabil cu distracția, mulțumirile și premiile pentru fani.

LidlDepartamentul 2.000.000+ va fi la dispoziția fanilor LIVE pe pagina de Facebook Lidl România, pe 16 aprilie, în 24 de sesiuni, timp de 24 de ore.

În noul departament, alături de echipa Lidl de Social Media, au fost cooptați următorii: șeful departamentului este Shurubel (Andrei Lăcătuș), iar printre atribuțiile sale se numără supervizarea gradului de bună dispoziție și asigurarea unui număr cât mai ridicat de mulțumiri pentru fani. Shurubel va fi ajutat de către Teo de la Teo`s Kitchen (Teodora Rogobete), Alina și Răzvan Dragoș de la TVDeCe, vloggerul Alex Damian și mulți alți prieteni Lidl.

Pe parcursul celor 24 de ore, Departamentul 2.000.000+ va interacționa cu comunitatea LIVE pe Facebook și va oferi, din oră în oră, premii celor mai implicați fani. Însă, nu ne mulțumim cu atât – am pregătit și un mare premiu, pe măsura fanilor noștri: un circuit în jurul lumii, oferit prin Lidl Tour!

Concursul începe în această seară, pe 30 martie. Pe pagina de Facebook, Departamentul 2.000.000+ va da toate detaliile despre mecanismul de înscriere și anunțarea câștigătorului.

Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este unul dintre retailerii de top din Europa. Retailerul este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Lidl ajunge la 2 milioane de fani pe Facebook și creează departamentul 2.000.000+
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: