Lidl inaugurează un magazin la Botoșani

Lidl România inaugurează un nou magazin în Botoșani, pe data de 7 martie 2022. Acesta este situat pe Strada Independenței, Nr. 4 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice. Cu această deschidere, rețeaua națională ajunge la 321 de magazine.

Noul magazin Lidl din Botoșani are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de 120 locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Lidl – colectă de produse alimentare

Începând cu 3 martie 2022, Lidl România în parteneriat cu Federația Băncilor pentru Alimente din România organizează o campanie de colectare de alimente neperisabile și produse de igienă, în sprijinul persoanelor refugiate. Toate produsele colectate în cadrul campaniei vor fi distribuite de către Băncile Regionale pentru Alimente din București, Cluj, Roman, Brașov, Oradea, Timișoara, Constanța, Craiova și Galați organizațiilor ce au ca beneficiari persoanele refugiate.

Campania începe în 53 de magazine Lidl din localitățile Baia Mare, Baia Sprie, Borșa, Botoșani, Brăila, Câmpulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Constanța, Fălticeni, Galați, Gura Humorului, Huși, Iași, Lunca Cetățuii, Negrești Oaș, Otopeni, Rădăuți, Satu Mare, Sighetu Marmației, Siret, Suceava, Tulcea, Vaslui, Voluntari și București, urmând să fie extinsă și în alte orașe. Toți cei care vor să contribuie la acest demers pot dona, în urnele special amenajate la ieșirea din magazinele Lidl semnalizate, următoarele categorii de produse:

–             Apă și sucuri de fructe

–             Compoturi și conserve (de carne, pește, pateuri, legume, fructe și mâncare gătita etc.)

–             Mâncare pentru bebeluși

–             Semințe, nuci, alune, fructe uscate

–             Produse de patiserie ambalate (biscuiți, croasanți, napolitane etc.)

–             Snacksuri (sticksuri, pufuleți, chipsuri etc.)

–             Produse tartinabile (gemuri, dulcețuri etc.)

–             Dulciuri ambalate

–             Produse de igienă pentru adulți și bebeluși (dezinfectant, săpun, tampoane, scutece, șervețele umede, pastă de dinți etc.)

Produsele care pot fi donate sunt semnalizate la raft, în magazinele Lidl.

Totodată, Lidl România donează deja, de săptămâna trecută, îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii către Băncile Regionale pentru Alimente din București, Cluj, Roman, Brașov, Oradea, Timișoara, Constanța, Craiova și Galați. Îmbrăcămintea donată a început deja să ajungă la persoanele aflate în dificultate în această perioadă.

Băncile pentru Alimente vor distribui toate produsele către organizații nonguvernamentale care au ca beneficiari persoane refugiate.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *