Lidl intră pe piața din Serbia. Pe 11 octombrie va deschide 16 magazine

Retailerul german de tip discount Lidl își va începe operațiunile în Serbia pe data de 11 octombrie 2018 prin deschiderea a 16 magazine în 12 orașe din întreaga țară.

Lidl

Următoarele deschideri de magazine și în alte orașe din Serbia vor avea loc în luna noiembrie și vor continua în lunile următoare, în condițiile în care Lidl Serbia a anunțat că va continua extinderea rețelei.

Lidl a pregătit consumatorilor din Serbia o gamă de 1.500 de produse, iar pe rafturile primelor magazine moderne de tip discount vor găsi o sortimentație formată din mărci Lidl și din produse ale furnizorilor locali.

Magazinele Lidl din Serbia urmează formatul standard binecunoscut și sunt construite după cel mai recent concept, care include un design simplificat, o zonă mai mare de vânzare, locuri de parcare spațioase, lumină naturală, o mai mare eficiență energetică și un aspect atractiv, în conformitate cu obiectivele Lidl de a oferi clienților săi o experiență de cumpărături mai plăcută și de a construi un loc sigur și responsabil pentru mediul înconjurător.

În momentul deschiderii, în Lidl vor lucra peste 1.500 de angajați.

Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Lidl intră pe piața din Serbia. Pe 11 octombrie va deschide 16 magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: