Lidl oferă angajaților două zile libere de Crăciun

Conducerea Lidl a decis să ofere și în acest an tuturor angajaților din magazine două zile libere de Crăciun, pe 25 si 26 decembrie.

LidlPerioada sărbătorilor de iarnă generează o creștere a activității în domeniul comerțului, însă pentru compania Lidl satisfacția angajaților și echilibrul dintre viața profesională și cea personală sunt prioritare. Din acest motiv, Lidl acordă o zi în plus de odihnă cu ocazia Crăciunului, respectând nevoia de timp liber a angajaților. Astfel, aceștia vor beneficia de zile libere atât pe 25, cât și pe 26 decembrie, pentru a se bucura de momentele de sărbătoare alături de cei dragi. Lidl este singura companie de retail din România care oferă echipei sale două zile libere cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În luna decembrie angajații retailerului au primit tichete cadou, iar Sfântul Nicolae a adus daruri din partea companiei pentru copiii angajaților.

Clienţii vor putea cumpăra produsele necesare pentru pregătirea Sărbătorii de Crăciun până pe 24 decembrie inclusiv, urmând ca angajații magazinelor Lidl din toată țara să își reia activitatea începând cu data de 27 decembrie.

Rețeaua Lidl România numără, în momentul de față, un total de 204 magazine în toată țara și peste 4.500 de angajați.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu  mai mult de 170.000 de angajați, retailerul se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Lidl oferă angajaților două zile libere de Crăciun
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: