ZaharulOradea

Lidl deschide două magazine în Iași și Arad, rețeaua națională ajungând la 239 de unități

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a două magazine în Iaşi şi Arad, pe data de 22 noiembrie, rețeaua națională ajungând la 239 de unități. Noua unitate din Iaşi este situată pe Bulevardul Poitiers, Nr. 6, iar cea din Arad pe Strada Aurel Vlaicu, Nr. 41-43.

LidlÎn linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

De exemplu, atât în magazinul din Iaşi, cât şi în cel din Arad sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Pregătește-te de Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an!

Investiţiile în dezvoltarea comunităților locale sunt o componentă importantă din strategia de CSR a companiei. De aceea, Lidl a luat măsuri pentru a asigura o infrastructură benefică pentru traficul din zona celor două unități inaugurate din Iaşi și Arad. Astfel, pentru un acces mai facil la magazinul din Iaşi, Lidl a amenajat o bandă de decelerare şi accelerare, iar pentru magazinul din Arad, Lidl a construit o stradă nouă, pe o suprafaţă aproximativă de 1.400 m².

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m², magazinul din Iași dispunând de aproximativ 120 de locuri de parcare, iar magazinul din Arad de 170. Odată cu deschiderea fiecărei unități, se vor crea câte 20 de noi locuri de muncă. Orarul de funcționare pentru unitatea din Iaşi va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00, iar pentru unitatea din Arad, de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Inaugurarea magazinelor din Iaşi şi Arad continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România.

Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Lidl deschide două magazine în Iași și Arad, rețeaua națională ajungând la 239 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: