Lidl România inaugurează două magazine, unul în București și unul în Bucov, județul Prahova

Lidl România inaugurează pe 23 iunie două magazine, unul în București și unul în Bucov, județul Prahova. Odată cu deschiderea acestor două magazine, s-au creat peste 40 de noi locuri de muncă. Cu aceste deschideri rețeaua națională ajunge la 332 de magazine.

lidl

Noul magazin Lidl din București se află pe Strada Intrarea Godeni, Nr. 6-8, iar cel din Bucov este situat pe Strada Tineretului, Nr. 2. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea Lidl din București dispune de peste 95 locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Bucov are peste 130 de locuri de parcare. Odată cu inaugurarea celor două magazine Lidl, au fost create peste 40 de noi locuri de muncă.

Programul de funcționare ale magazinelor Lidl

Orarul de funcționare al unității din București va fi următorul: între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00. În Bucov, magazinul va funcționa între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 07:30 și 21:00.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine din București și Bucov dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *