Lidl modernizează două magazine, în București și în Otopeni

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea unui număr de două magazine în București și Otopeni. Acestea vor fi închise în zilele de 27 și 28 septembrie, urmând a se redeschide în data de 29 septembrie.

LidlAstfel, vor avea loc lucrări de modernizare în cadrul magazinului Lidl din București, situat pe Strada Sergent Nuțu Ion, Nr. 8-12 și în Otopeni, la unitatea situată pe Calea Bucureștilor, Nr. 50B-52.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinele Lidl își vor întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinelor va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 29 septembrie, și până duminică, 2 octombrie, magazinele proaspăt modernizate îi vor așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. În perioada de reamenajare a unităților, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele din apropiere, după cum urmează:

  • București: Magazinele Lidl din București, situate pe Strada Doina, Nr. 8 și de pe Strada Iuliu Maniu, Nr. 8 B.
  • Otopeni: Magazinul Lidl din București, situat pe Bulevardul Bucureștii Noi, Nr. 111 și unitatea din Voluntari, situată pe Strada Erou Iancu Nicolae, Nr. 88.

Activând în 27 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *