Lidl modernizează două magazine în București

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea unui număr de două magazine în București. Acestea vor fi închise în zilele de 17 și 18 ianuarie, urmând a se redeschide în data de 19 ianuarie.

LidlLucrările de modernizare  vor avea loc în cadrul magazinelor Lidl din București, situate pe Strada Intrarea Tarcău, Nr. 13 A și pe Strada Moinești, Nr. 63.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, cele două unități își vor întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor.

În perioada de reamenajare a unităților, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele din apropiere, după cum urmează:

București, Strada Intrarea Tarcăului, Nr. 13 A: Magazinele Lidl situate pe Strada Fizicienilor, Nr. 15B și pe Strada Liviu Rebreanu, Nr. 19.

București, Strada Moinești, Nr. 63: Magazinele Lidl situate pe Strada Valea Cascadelor, Nr. 3 și pe Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 8 B.

Rețeaua Lidl România numără, în momentul de față, un total de 204 magazine în toată țara și peste 4.500 de angajați.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu  mai mult de 170.000 de angajați, retailerul se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *