Lidl România a sărbătorit cei 1 milion de fani de pe pagina de Facebook

Lidl România a sărbătorit în weekend atingerea pragului de 1 milion de fani pe pagina oficială de Facebook, devenind astfel compania numărul 1 din România din punct de vedere al numărului de fani înregistrați pe acest canal de social media. Momentul a fost marcat printr-o petrecere de proporții în Cluj Napoca și prin lansarea primei melodii dedicate fanilor de pe Facebook, produsă de Hahaha Production și interpretată de Andra și Krem.

Infografic Lidl-pagina FacebookÎntregul spectacol a putut fi vizualizat live pe pagina oficială de Facebook a companiei, prin intermediul unei aplicații de live streaming. Mai mult, toți cei care și-au dorit să se bucure alături de Lidl, dar nu au putut fi prezenți la eveniment, au avut ocazia să se conecteze în aplicație prin intermediul webcam-urilor, imaginile lor fiind difuzate pe ecranele imense din parcarea Sălii Sporturilor din Cluj Napoca.

În plus, pentru a le mulțumi fanilor de pe Facebook pentru implicare, Lidl le-a dedicat o melodie, produsă special pentru această ocazie de Hahaha Production și interpretată de Andra și Krem.

Fanii prezenți la concert și-au putut face fotografii cu instalația stradală 3D produsă de Lidl, în formă de 1 milion. Toate fotografiile astfel strânse au fost colectate în albumul de Facebook ”Live pentru 1 milion”, de pe pagina Lidl și vor fi ulterior aplicate pe instalație. Construcția aniversară va fi amplasată vineri, 16 august 2013, în Poiana Urbană din Piaţa Universităţii, din Bucureşti, în semn de apreciere pentru toți fanii de pe pagina de Facebook Lidl România.

”Lidl a devenit în acest weekend prima companie din România care a atins pragul de 1 milion de fani pe Facebook. Ne bucurăm tare mult că am reușit să strângem în jurul brandului o comunitate extrem de unită și de activă și tocmai de aceea am ales să marcăm momentul prin acțiuni speciale. Le mulțumim tuturor pentru faptul că ne sunt alături și promitem să organizăm în continuare proiecte de excepție pentru toți fanii Lidl, atât din online, cât și din offline.”, declară Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Campanii » Lidl România a sărbătorit cei 1 milion de fani de pe pagina de Facebook

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: