Lidl România deschide un magazin în Tunari, iar rețeaua națională ajunge de 225 de unități

Lidl continuă investițiile în România și deschide pe 31 mai un magazin în Tunari, județul Ilfov, rețeaua națională ajungând la 225 de unități.

LidlOdată cu deschiderea unității de pe Calea București, Nr. 82, se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

Lidl își optimizează în mod constant formatul de magazin, astfel încât acestea să fie în linie cu demersul companiei de a se alinia la standardele de sustenabilitate. Astfel, în procesul de construcție al unității s-au folost soluții și tehnologii moderne, în conformitate cu cele mai înalte standarde de sustenabilitate și cele europene. Spre exemplu, pentru economisirea energiei, s-au folosit sisteme de iluminat cu LED cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalația de ventilație.

Unitatea are o suprafață de aproximativ 1400 de m² și în jur de 100 de locuri de parcare. Orarul de funcționare a noului magazin va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică între 8:00 și 21:00.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea magazinului din Tunari, județul Ilfov, continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 30 de țări la nivel mondial și având peste 150 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 225.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *